Κοινωνία

Με drone και σκύλους εντόπισαν 1.102 χασισόδεντρα στην Πρέβεζα

Άλλη μια τεράστια χασισοφυτεία που είχε στήσει η ελληνοαλβανική σπείρα η οποία εξαρθρώθηκε στις 16 Ιουλίου, εντοπίστηκε στην παραποτάμια περιοχή του Λούρου Πρέβεζας με τη βοήθεια του drone της ΕΛ.ΑΣ.. Τα συνολικά 1.102 δενδρύλλια κάνναβης που βρέθηκαν σε αυτήν, ανεβάζουν τον συνολικό αριθμό σε 4.547!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Άρτας και της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης έφτασαν στην χασισοφυτεία με βάρκες, καθοδηγούμενοι και από τους ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους που είχαν μαζί τους. Οι πληροφορίες που είχαν, ανέφεραν ότι η φυτεία είχε στηθεί από την εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούταν σε Πρέβεζα, Άρτα και Αττική και εξαρθρώθηκε με κολοσσιαία επιχείρηση κατά την οποία συνελήφθησαν έξι Αλβανοί και δυο Έλληνες ηλικίας 24 ως 59 χρόνων.

Τότε, σε τρία διαφορετικά σημεία από τη Γέφυρα Καλογήρου μέχρι και την δύσβατη όχθη του Λούρου, είχαν κατασχεθεί 3.445 δενδρύλλια κάνναβης δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών και 552 γραμμαρίων, 30.865 ευρώ, 17 κινητά, υλικά συσκευασίας των ναρκωτικών, όπλα και αυτοκίνητα. Για τη νέα φυτεία σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή και άλλων ατόμων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...