αξιολόγηση δημόσιων υπαλλήλων
Κοινωνία

Ξεκινά σε 4 φάσεις η αξιολόγηση υπαλλήλων στον δημόσιο τομέα

Ξεκινά σήμερα η διαδικασία αξιολόγησης των υπαλλήλων του δημοσίου έπειτα από αναβολή πάνω από τρεις μήνες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Η αξιολόγηση αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 31 Δεκεμβρίου.

Με εγκύκλιο του υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου ορίζεται το χρονοδιάγραμμα της αξιολόγησης μόνιμων υπαλλήλων και υπαλλήλων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου του Δημοσίου των ΟΤΑ, των ΝΠΔΔ, το προσωπικό των Ανεξάρτητων Αρχών και τους εκπαιδευτικούς που το 2019 ασκούσαν κανονικά τα διοικητικά τους καθήκοντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αξιολόγηση χωρίζεται σε τέσσερις φάσεις ξεκινώντας από σήμερα έως το τις 31 Δεκεμβρίου:

  • Σήμερα έως τις 18 Σεπτεμβρίου: Διευθύνσεις Διοικητικού/ Προσωπικού καλούνται να καταχωρίσουν στην ηλεκτρονική εφαρμογή τα απαραίτητα στοιχεία, μέσω διενέργειας έλεγχου των προσυμπληρωμένων εγγραφών των αξιολογούμενων υπαλλήλων, όπως αυτές καταχωρήθηκαν για την αξιολογική περίοδο 2018.
  • Από 18 Σεπτεμβρίου μέχρι 2 Οκτωβρίου: Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης ο αξιολογούμενος ολοκληρώνει τη συμπλήρωση της έκθεσης αξιολόγησης κατά το σκέλος που τον αφορά.
  • Από 5 Οκτωβρίου έως τις 20 Νοεμβρίου: O πρώτος αξιολογητής ολοκληρώνει τη συμπλήρωση της έκθεσης αξιολόγησης κατά το σκέλος που τον αφορά.
  • Από 23 Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου: O δεύτερος αξιολογητής ολοκληρώνει τη συμπλήρωση της έκθεσης αξιολόγησης κατά το σκέλος που τον αφορά και την υποβάλλει αρμοδίως.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ