Τρικάκια στο Τουρκικό Προξενείο
Κοινωνία

Τρικάκια έξω από το Τουρκικό Προξενείο – «Το φασιστικό κράτος της Τουρκίας δολοφονεί»

Συναγερμός σήμανε στο κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Τετάρτης (15/7) εξαιτίας μίας ακτιβιστικής ενέργειας αντιεξουσιαστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα grtimes.gr, οι δύο αντιεξουσιαστές, που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλη κυβισμού, διήλθαν με μεγάλη ταχύτητα μπροστά από το Τουρκικό Προξενείο, στην οδό Αγίου Δημητρίου. Κατά το πέρασμά τους πέταξαν τρικάκια (έντυπο υλικό) στη μέση του δρόμου και τράπηκαν σε φυγή. Τα τρικάκια είχαν μήνυμα υποστήριξης σε απεργούς πείνας που κρατούνται σε φυλακές του τουρκικού κράτους.

Το κέντρο επιχειρήσεων έδωσε εντολή για προσαγωγή των ατόμων. Περιπολικά και δικυκλιστές της Άμεσης Δράσης «χτένισαν» την ευρύτερη περιοχή όμως οι δύο αντιεξουσιαστές δεν εντοπίστηκαν.

Τα τρικάκια είχαν μήνυμα υποστήριξης σε απεργούς πείνας που κρατούνται σε φυλακές του τουρκικού κράτους. «Το φασιστικό κράτος της Τουρκίας δολοφονεί!» αναφέρεται σε ένα από αυτά.

GALLERY

Τρικάκια στο Τουρκικό Προξενείο
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές