Οικογένεια Κωστάκη
Κοινωνία

Κρητικός καταδρομέας "εκπαιδεύει" τα παιδιά του στα βουνά της Κρήτης!

Ψηλορείτης, Γκιγκιλος, Φαράγγι της Σαμαριάς, καταφύγιο Καλλέργη είναι κάποιοι από τους αγαπημένους της προορισμούς. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί γονείς πηγαίνουν τα παιδιά τους στο βουνό, η Αφροδίτη όμως έχει εντυπωσιακά ρεκόρ, όπως γράφει η Ευτυχία Πενταράκη για το daynight.gr.

Εννέα φορές έχει διασχίσει το φαράγγι της Σαμαριάς με την πρώτη να είναι μόλις 4,5 ετών! Επίσης έχει ανέβει δύο φορές στην κορυφή του Ψηλορείτη και αρκετές στον Γκιγκιλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τις μικρότερες διαδρομές στα βουνά δεν τις αναφέρουμε καν γιατί είναι πολλές…

Στην περίπτωση της φυσικά ταιριάζει γάντι η παροιμία που λέει ότι “Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει” καθώς ο πατέρας της Αφροδίτης είναι ο γνωστός και αγαπητός σε όλους καταδρομέας, ο συνταγματάρχης Νίκος Κωστάκης, επιτελάρχης στην 5η ταξιαρχία Πεζικού στα Χανιά, πρώην ΓΕΕΘΑ στην διακλαδική Διοίκηση ειδικών δυνάμεων και πρώην Διοικητής στην 1η Μοιρα Αλεξιπτωτιστών στο Μάλεμε Χανίων.

Έτσι λοιπόν η Αφροδίτη μαζί με τα αδέλφια της, τον 15χρονο σήμερα Μανώλη και τον 13,5 ετών Χρήστο, τον αγαπημένο τους σκύλο τον Μαξ, ο οποίος επίσης κουβαλάει το σακίδιο του στις εξορμήσεις και τον πατέρα τους “οργώνουν” τα βουνά και το απολαμβάνουν!

 

Άλλες φορές θαυμάζουν τα αγρίμια στο φαράγγι της Σαμαριάς, άλλες χτυπάνε την καμπάνα στον τίμιο Σταυρό στην κορυφή του Ψηλορείτη, άλλες κάνουν καταρρίχηση, άλλες σταματάνε για νερό στο στο Λινοσέλι, η ανεβαίνουν στο Καταφύγιο Καλλέργη. Απολαύστε τους!

 

GALLERY

Οικογένεια Κωστάκη
Οικογένεια Κωστάκη
Οικογένεια Κωστάκη
Οικογένεια Κωστάκη
Οικογένεια Κωστάκη
Οικογένεια Κωστάκη
Οικογένεια Κωστάκη
Οικογένεια Κωστάκη
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ