Χιόνια στον Ψηλορείτη
Κοινωνία

Μοναδική Κρήτη: Από τα χιόνια του Ψηλορείτη βουτιά στη θάλασσα!

Viral έγινε και δικαίως η εντυπωσιακή φωτογραφία του εκπαιδευτικού Αλέξανδρου Ρονιώτη (cretanbeaches.com), μια φωτογραφία που αποτυπώνει τις αντιθέσεις τις οποίες μπορεί κάποιος να βιώσει στο μοναδικο τοπίο της Κρήτης. Η φωτογραφία με δύο παιδιά που φαίνεται να πηγαίνουν για καλοκαιρινό μπάνιο ανάμεσα στα χιόνια απέστασε εκατοντάδες επαινετικά σχόλια, καθώς οι χρήστες των social media τη βρήκαν καταπληκτική ως ιδέα και εκτέλεση.

Σκοπός του φωτογράφου είναι να καταδειχθεί το γεγονός ότι, ζώντας στην Κρήτη, μέσα σε μία μέρα είναι δυνατόν να βρεθείς από τη θάλασσα στα χιόνια και αντίστροφα, μέσα σε λίγη ώρα!

Ο φωτογράφος Αλέξανδρος Ρονιώτης φιλοξενήθηκε στο «Ελα Χαμογέλα» του Open και μίλησε με φόντο τα χιόνια, αποδεικνύοντας σε όσους πίστεψαν ότι η φωτογραφία είναι fake, ότι είναι πολύ πραγματική: «Ειδατε ότι δεν είναι ψέματα, η εικόνα είναι αληθινή, γιατί κάποιοι έλεγαν ότι είναι fake. Αν κάνει 40άρια λογικά σε δύο εβδομάδες θα έχει λιώσει, αλλά όπως είναι τώρα θα κρατήσει μέχρι Ιούλιο. Τώρα έχει 27 βαθμούς... τα παιδιά κάνουν κάστρα από χιόνι».

https://youtu.be/UuGTjgzgthQ

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...