Μπουρδάρας Γεώργιος
Κοινωνία

Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του δασκάλου που αποπλάνησε 14χρονη

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, τα στοιχεία αλλά και οι φωτογραφίες του 51χρονου δασκάλου που φέρεται να αποπλάνησε την 14χρονη μαθήτρια στην Εύβοια.

Πρόκειται για τον ΜΠΟΥΡΔΑΡΑ Γεώργιο του Πέτρου και της Μαρίας, γεννηθείς στις 07-12-1969 στην Πάφο Κύπρου. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που συμπλήρωσε τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη και που συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη, κατ’ εξακολούθηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Να θυμίσουμε ότι ο 51χρονος δάσκαλος είχε συλληφθεί το βράδυ της Δευτέρας από αστυνομικούς του Τ.Α. Χαλκίδας, την ώρα που βρίσκονταν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του μαζί με την 14χρονη σήμερα μαθήτριαμε την οποία κατηγορείται ότι διατηρούσε ερωτική σχέση τα τελευταία 2 χρόνια. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, ενώ με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας τριών μηνών, από 10-07-2020 έως και 10-10-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

GALLERY

Μπουρδάρας Γεώργιος
Μπουρδάρας Γεώργιος
Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ