Σχολείο
Κοινωνία

Ρόδος: Νέα υπόθεση καθηγητή που φέρεται να είχε σχέση με ανήλικη μαθήτρια

Ένας εκπαιδευτικός 52 ετών στη Ρόδο που φέρεται να διατηρούσε σχέση με μαθήτρια του γυμνασίου. Ο 52χρονος εκπαιδευτικός αρνείται κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται με τον τρόπο που του αποδίδονται.

Μετά τις δύο υποθέσεις για σχέση καθηγητών με ανήλικες μαθήτριες σε Ηλιούπολη και Ερέτρια, ανάλογη υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας αυτή τη φορά στη Ρόδο.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, ένας εκπαιδευτικός 52 ετών στη Ρόδο που φέρεται να διατηρούσε σχέση με μαθήτρια του γυμνασίου, παραπέμφθηκε στο τριμελές πλημμελειοδικείο του νησιού.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης διενεργήθηκε ιατροδικαστική εξέταση στην ανήλικη, η οποία έδωσε κατάθεση παρουσία παιδοψυχολόγου. 

Ο 52χρονος εκπαιδευτικός αρνείται κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται με τον τρόπο που του αποδίδονται. Ο ίδιος δήλωσε μάλιστα πως «Υπήρξε μια πλατωνική αγάπη και δεν θα έκανα κάτι που θα έθιγε την αξιοπρέπειά της και μάλιστα ενάντια στη θέλησή της».

Μάλιστα, σύμφωνα με την «Δημοκρατική» της Ρόδου, ανάμεσα στον εκπαιδευτικό και την οικογένεια έχουν διαδραματιστεί τραγικά περιστατικά, καθώς ο εκπαιδευτικός φέρεται να εισήλθε παράνομα στο σπίτι της μαθήτριας, όπου ήρθε στα χέρια με τον πατέρα της. 

Στη φυλακή ο καθηγητής από τα Νότια Προάστια

 

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 44χρονος καθηγητής σε σχολείο των Νοτίων Προαστίων ο οποίος κατηγορείται ότι διατηρούσε σχέση με μαθήτρια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του, ενώπιον της ανακρίτριας αποδέχθηκε μέρος της κατηγορίας που αντιμετωπίζει για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ´εξακολούθηση. Κατά πληροφορίες, υποστηρίζει πως είχαν πιο στενή σχέση με την μαθήτρια από τον Φεβρουάριο του 2020 και μετά αφού έκλεισε τα 15χρόνια της.

Σύμφωνα με πληροφορίες υποστηρίζει πως την είχε μαθήτρια για ενάμιση χρόνο και την βοηθούσε στα μαθήματα. Ο καθηγητής υποστηρίζει πως ό, τι έγινε, έγινε μόνο μία φορά. Επίσης, φέρεται να δήλωσε συντετριμμένος και μετανιωμένος για το κακό που έκανε σε δύο οικογένειες, τη δική του και της μαθήτριας. Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθηγητής ανέλαβε όλη την ευθύνη για ό, τι συνέβη.

Ερέτρια: Προφυλακίστηκε ο δάσκαλος που κατηγορείται για αποπλάνηση 14χρονης

 

Την ίδια στιγμή, προφυλακιστέος κρίθηκε και ο 51χρονος δάσκαλος από την Ερέτρια που κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικης και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασε στα δικαστήρια της Χαλκίδας, γύρω στις 12.00 το μεσημέρι και ανακρίθηκε περίπου για δύο ώρες για την υπόθεση αποπλάνησης της 14χρονης μαθήτριας που είδε το φως της δημοσιότητας την Τετάρτη.

Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί η καταγγελία μιας γυναίκας στο γραφείο της Εισαγγελίας Ανηλίκων Χαλκίδας, η οποία είχε αντιληφθεί την ερωτική σχέση τους. Μάλιστα, ο 51χρονος φέρεται να είχε χρόνια ερωτική σχέση με την 14χρονη και συγκεκριμένα από τότε που την είχε μαθήτρια στο δημοτικό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...