Ψευτογιατρός πιλότος
Κοινωνία

Και "Top Gun" ο ψευτογιατρός: Παρίστανε και τον πιλότο - Εικόνα

Ο ψευτογιατρός με τα χίλια πρόσωπα και… ισάριθμα επαγγέλματα πλασαριζόταν μέχρι και πιλότος μαχητικών αεροσκαφών, όπως επιβεβαιώνουν νέες φωτογραφίες του. 

Στο στόχαστρό του ο ψευτογιατρός δεν είχε κάποια εχθρικά αεροσκάφη, αλλά ανυποψίαστους ανθρώπους για να τους εξαπατήσει, γεμίζοντας τους τραπεζικούς του λογαριασμούς. Στις φωτογραφίες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο Alpha, εμφανίζεται ο δόκτωρ Κόντος ως άλλος Τομ Κρουζ στην ταινία “Top Gun”.

Η στολή που φαίνεται να φοράει ο ψευτογιατρός παραπέμπει σε άνδρα της αμερικανικής εθνικής φρουράς. Σε όσους την επιδείκνυε ισχυριζόταν ότι είχε υπηρετήσει σ’ αυτήν την ειδική μονάδα των ΗΠΑ, όπως προδίδουν τα σήματα στη στολή του.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, ο 47χρονος φαίνεται πως παρίστανε και τον πιλότο προκειμένου να πείσει τα θύματα του ενώ είχε επισκεφθεί «ασθενή» του ντυμένος με τη στολή αυτή στη Λάρισα.

Ωστόσο, όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ του δελτίου, το συγκεκριμένο στιγμιότυπο είναι πολύ πιθανό να αποτελεί προϊόν φωτομοντάζ.

https://youtu.be/N9aOqgSujzY

Σύμφωνα πάντα με τον σταθμό, η εξάρτηση με τα σακίδια παραπέμπουν σε Αμερικανό πιλότο της Εθνικής Φρουράς ενώ τα σήματα στην στολή παραπέμπουν στην ειδική μονάδα των ΗΠΑ, όπου δήθεν υπηρέτησε ο κατηγορούμενος.

Μάλιστα στη φωτογραφία φαίνεται και ο χάρτης της αποστολής που φαίνεται να έφερε εις πέρας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο 47χρονος ψευτογιατρός κατηγορείται ότι συστηνόταν ψευδώς ως πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας με ιατρικές γνώσεις και ενασχόληση με εναλλακτικές θεραπείες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...