Κοινωνία

Λόγω διαδηλώσεων κλειστό το κέντρο της Αθήνας

Κλειστές παραμένουν οι κεντρικές οδικές αρτηρίες στο κέντρο της Αθήνας εξαιτίας κινητοποιήσεων στο Σύνταγμα.

Συγκεκριμένα κλειστές είναι αυτή την ώρα η οδός Πανεπιστημίου, η Σταδίου, Αμαλίας και η Βασ. Σοφίας εξαιτίας διαμαρτυρίας που βρίσκεται σε εξέλιξη ενάντια στους πλειστηριασμούς, ενώ λίγο αργότερα συγκέντρωση έχειπρογραμματίσει και το ΚΚΕ ενάντια στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις και τις πορείες.

Αναλυτικά στις 7:00μμ πραγματοποιούν συγκέντρωση το Σύνταγμα οι φορείς: Action Against Regeneration & Gentrification (ΑΑRG), Δίκτυο πολιτών Χολαργού-Παπάγου, Ενωτική πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών, Λαϊκή Συνέλευση Γκύζη-Πολυγώνου, Το Μυρμήγκι-Στέκι Αλληλεγγύης Κυψέλης, Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων για συντονισμό, Συντονισμός Συλλογικοτήτων Αττικής (ΣΥΣΑ).

Τη σκυτάλη παραλαμβάνει στις 7:30 το ΚΚΕ. Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ καλούν όλους τους εργαζόμενους, τα φτωχά λαϊκά στρώματα, τη νεολαία να αντιδράσουν στην προσπάθεια της κυβέρνησης να θέσει νέους απαράδεκτους περιορισμούς στα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα και να πάρουν μαζικά μέρος στις συγκεντρώσεις.

Στις 7.30 μ.μ. έχουν οριστεί οι προσυγκεντρώσεις στην Ομόνοια και στα Προπύλαια. Στη συγκέντρωση θα παρευρεθεί και θα κάνει δηλώσεις ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ