Κοινωνία

Αρνητικό το δεύτερο τεστ για κορονοϊό στον τουρίστα της Αίγινας

Την Κυριακή είχε σημάνει συναγερμός στο νησί καθώς σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ένας αλλοδαπός που είχε βρεθεί στην Αίγινα για να παραστεί σε μια κηδεία με αρκετό κόσμο, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ανακοίνωση του δημάρχου Αίγινας και η ενόχλησή του

Ωστόσο, σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες ο Δήμαρχος του νησιού, Γιάννης Ζορμπάς,το δείγμα από τον εν λόγω άνδρα βγήκε αρνητικό. Μάλιστα, ο δήμαρχος εξέφρασε και την ενόχλησή του, καθώς πολλά τοπικά μέσα το παρουσίαζαν ως επιβεβαιωμένο κρούσμα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το υγειονομικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αίγινας.


Στην χθεσινή του ανακοίνωσή αναφέρει: «Σήμερα το πρωί διενεργήθηκε από το Κέντρο Υγείας Αίγινας λήψη δείγματος από τον άνδρα, φερόμενο ως πιθανό κρούσμα, το οποίο πολλά δημοσιογραφικά μέσα το ανέφεραν ως επιβεβαιωμένο παρά τις συνεχείς μας εκκλήσεις για ψυχραιμία και εγκράτεια. Πριν από λίγο λάβαμε το αποτέλεσμα από το νοσοκομείο αναφοράς για τον έλεγχο του δείγματος και είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟ. Θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες ενέργειες σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ευχαριστώ το υγειονομικό προσωπικό του ΚΥ Αίγινα».
 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ