Κοινωνία

Αυτά είναι τα τρία λάθη που κάνετε στο ντους

Ζημιά στην επιδερμίδα

Η πολύωρη παραμονή κάτω από το νερό προκαλεί ζημιά στην επιδερμίδα σας (αφυδάτωση και ξηροδερμία) και συνεπάγεται τεράστια σπατάλη νερού. Προσπαθήστε να μην ξεπερνάτε καθημερινά τα 5-6 λεπτά στο ντους και θα διαπιστώσετε μεγάλη εξοικονόμηση στο νερό αλλά και αλλαγή στο δέρμα σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνετε ντους με πολύ ζεστό ή πολύ κρύο νερό

Για την επιδερμίδα, η ιδανική θερμοκρασία βρίσκεται κάπου στη μέση, ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία των εξωτερικών χώρων. Η Αμερικανική Ακαδημία Δερματολογίας (ΣΔΕ), συνιστά ζεστό, αλλά όχι καυτό μπάνιο, για να αποτρέψετε την ξηροδερμία.

Δεν αερίζετε καλά το μπάνιο

Ένα μη καλά αεριζόμενο μπάνιο είναι το ιδανικό περιβάλλον για να αναπτυχθεί μούχλα. Μετά το ντους ανοίξτε το παράθυρο του μπάνιου για να αεριστεί καλά και να στεγνώσει από τους ατμούς που δημιουργούνται στις επιφάνειες. Αν το μπάνιο δεν έχει παράθυρο, χρησιμοποιείστε ένα ανεμιστήρα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...