πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη
Κοινωνία

Τα υπαίθρια πάρτι δεν έχουν τέλος: Μικροεπεισόδεια και προσαγωγές

Μεγάλος συνωστισμός παρατηρήθηκε ξανά σε πολλές πλατείες του Λεκανοπεδίου με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις και μικροεπεισόδια, ενώ οι εκκλήσεις για αποφυφή συνωστισμού συνεχίζονται, καθώς ο κίνδυνος μιας νέας εξάπλωσης του κορονοϊού ελλοχεύει. Το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι είχαν συγκεντρωθεί εκατοντάδες άτομα προκαλώντας δυσφορία ακόμα και στους ντόπιους κατοίκους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κόσμος ωστόσο συνεχώς αυξανόταν, με πολλούς να προμηθεύονται αλκοόλ από σούπερ μάρκετ που λειτουργεί στην πλατεία. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα οι καταστηματάρχες αναγκάστηκαν να κατεβάσουν ρολά, ενώ όσο έπεφτε η νύχτα συγκεντρώνονταν ολοένα και περισσότεροι. Νωρίτερα, κόσμος συγκεντρώθηκε και πάλι στην Αγία Παρασκευή, στην πλατεία Αγίου Ιωάννου. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας νεαροί, που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο, πραγματοποίησαν μοτοπορεία και πέταξαν τρικάκια, με την δράση τους να ολοκληρώνεται λίγο μετά τις 8 το βράδυ.

Εξάλλου ένταση και μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν τα ξημερώματα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη. Γύρω στις 2:00 υπήρχαν περίπου 200 συγκεντρωμένοι στην πλατεία παρά τις αυστηρές προειδοποιήσεις της αστυνομίας. Στο σημείο, ύστερα από καταγγελίες περιοίκων, έφτασε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας και με χημικά προσπάθησε να απομακρύνει τους συγκεντρωμένους.

https://www.facebook.com/watch/?v=244676186945341https://www.facebook.com/watch/?v=531996491076661https://www.facebook.com/watch/?v=560755204574792

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ