κηδεία Ανώγεια
Κοινωνία

Φονικό στ' Ανώγεια - Οι συνθήκες του εγκλήματος και το σενάριο της «εκπυρσοκρότησης»

Με ιδιαίτερη προσοχή συνεχίζονται οι έρευνες για να αποσαφηνιστούν οι ακριβείς συνθήκες, που οδήγησαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο διπλό φονικό που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και την κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του cretalive.gr, στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκαν κάλυκες από δύο όπλα. Συγκεκριμένα βρέθηκα 8 κάλυκες από μικρό 9αρι και αυτές αποδίδονται στο όπλο που παρέδωσε ο 29χρονος γιος του Λ. Καλομοίρη στην Ασφάλεια Ρεθύμνου και ένας κάλυκας από 9αρι κανονικό που θεωρείται ότι αυτός αφορά στη σφαίρα που έπληξε θανάσιμα τον Καλομοίρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Όπως τονίζεται, είναι κρίσιμο σε ό,τι αφορά στην ιατροδικαστική πλευρά, να διευκρινιστεί η απόσταση βολής της σφαίρας που δέχθηκε ο άτυχος μαντιναδολόγος. Αυτό προσπαθούν να το προσδιορίσουν οι ιατροδικαστές και χαρακτηρίζεται κρίσιμο στοιχείο, καθώς υπάρχει και ένα σενάριο που διακινείται περί «εκπυρσοκρότησης».

Οι δυο κατευθύνσεις που κινούνται οι έρευνες 

Το πρώτο σενάριο που εξετάζεται, είναι ότι οι δυο νεαροί, 29 και 30 χρονών, είχαν σοβαρό καβγά, τους χώρισαν αυτόπτες μάρτυρες αλλά στη συνέχεια βρέθηκαν ξανά και οι δυο οπλισμένοι ο ένας απέναντι στον άλλο. Ο 63χρονος μπήκε στη μέση και έπεσε νεκρός.

Το δεύτερο σενάριο αφορά μια εκτίμηση ότι και τα δυο θύματα έχουν πεθάνει από το ίδιο όπλο, ότι πιθανώς ο γιος του 63χρονου σκότωσε δηλαδή και τον πατέρα του χωρίς πρόθεση. Η βαλλιστική και η νεκροψία θα δώσουν απάντηση σε αυτό το ερώτημα. 

 

Στον εισαγγελέα σήμερα ο γιος του 63χρονου

Εντωμεταξύ, κάτω από «δρακόντεια μέτρα» ασφαλείας αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου ο γιος του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον 30χρονο κτηνοτρόφο, ο οποίος λίγα λεπτά νωρίτερα είχε σκοτώσει τον πατέρα του, προκειμένου να απολογηθεί. 


Όλη σχεδόν η αστυνομική δύναμη της περιοχής βρίσκεται επί ποδός καθώς την ίδια ώρα θα τελεστεί η κηδεία του μαντιναδολόγου. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

“Φωτιά” άναψε στον Μακρόν ο Ερντογάν-Ενισχύσεις από τον γαλλικό στρατό έφθασαν στη Νέα Καληδονία που “ καίγεται” από άκρη σε άκρη

Οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες (DGSI) βλέπουν ξεκάθαρα πλεκτάνη πίσω από την εξέγερση από τις τουρκικές μυστικές...