Γάτα
Κοινωνία

Άρειος Πάγος: Επικύρωσε την καταδίκη για θανάτωση γάτας με αεροβόλο

Ο Άρειος Πάγος επικύρωσε την Τρίτη 14 Απριλίου απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πειραιά που είχε καταδικάσει Πειραιώτη, καθώς θανάτωσε γάτα της γειτόνισσας του με αεροβόλο όπλο, ενώ έριχνε φόλες στις γάτες της «με σκοπό τη μείωση – εξαφάνιση τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδικότερα, τον Δεκέμβριο του 2015 η Α.Α. την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της διαπίστωσε ότι μία από τις γάτες που είχε βρισκόταν τραυματισμένη κάτω από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Την μετέφερε στον κτηνίατρο όπου εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί τραυματισμό από σφαίρα αεροβόλου όπλου, κάτι που της επέφερε το θάνατο.

Σύμφωνα με την εφετειακή απόφαση, ο δράστης, όπως αποδείχθηκε, από την προανάκριση αλλά και ενώπιον της ακροαματικής διαδικασίας του Εφετείου, κατοικούσε κοντά στην γυναίκα που περιποιόταν τα οικόσιτα και είχε στην κατοχή του αεροβόλο όπλο. Το όπλο αυτό κατά το παρελθόν το χρησιμοποιούσε για εκφοβισμό των πουλιών που πλησίαζαν το σπίτι του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...