Κοινωνία

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Νέες ουρές έξω από τράπεζες παρά τις προειδοποιήσεις

Συνεχίζονται οι εικόνες με ουρές έξω από τράπεζες για τέταρτη μέρα, παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας και τις συστάσεις των ειδικών για τους κινδύνους διασποράς και εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Σε εικόνες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ καταγράφηκαν νέες ουρές έξω από υποκαταστήματα τραπεζών στην Καλλιθέα. Πρόκειται κυρίως για ηλικιωμένους οι οποίοι τηρούν τις αποστάσεις αποστάσεις ασφαλείας, γεγονός που μπορεί να οφείλεται στην παρουσία της αστυνομίας, ενώ οι περισσότεροι φορούν μάσκες και γάντια.

Οι συγκεντρωμένοι έξω από την τράπεζα στην Καλλιθέα ισχυρίζονται ότι πρέπει να προχωρήσουν σε πάγιες ρυθμίσεις με την τράπεζα για την διεξαγωγή των οποίων πρέπει να είναι οι ίδιοι παρόντες στα γκισέ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ο διευθυντής της τράπεζας τόνισε ότι πολλές από αυτές τις ρυθμίσεις γίνονται και μέσω τηλεφώνου.

Υπενθυμίζεται ότι οι εικόνες έξω από καταστήματα τραπεζών και άλλων υπηρεσιών, έβαλαν σε σκέψεις την κυβέρνηση, η οποία αποφάσισε να προχωρήσει σε επιπλέον κινήσεις προφύλαξης. Οπως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, αυτά τα μέτρα, για την κατ’ εξαίρεση μετακίνηση, θα έχουν να κάνουν κυρίως με τον χρονικό περιορισμό που θα τεθεί στις εξόδους των πολιτών.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ