θυρίδας ασφαλείας
Κοινωνία

Μέσω θυρίδας ασφαλείας η εξυπηρέτηση στα φαρμακεία

Λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας κορωνοϊού και με στόχο τον περιορισμό της διασποράς του, δίνεται η δυνατότητα στους φαρμακοποιούς να εξυπηρετούν από την ειδική θυρίδα ασφαλείας το κοινό, στην περίπτωση αδυναμίας εξυπηρέτησης εντός του φαρμακείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά από αίτημα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, απέστειλε εγκύκλιο στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Λόγω των παρουσών ειδικών συνθηκών, στις περιπτώσεις κατά τις οποίες ο φαρμακοποιός αδυνατεί να εξυπηρετήσει τους πολίτες εντός του φαρμακείου, παρέχεται η δυνατότητα της εξυπηρέτησης από την ειδική θυρίδα ασφαλείας εξυπηρέτησης του κοινού».

Μέσω θυρίδας και με κατεβασμένα ρολά τα Φαρμακεία λόγω κοροναϊού

Ο ΠΦΣ είχε εκδώσει πριν μέρες ανακοίνωση στην οποία συνιστούσε στους φαρμακοποιούς να ελέγχουν τα άτομα που εισέρχονται ταυτόχρονα το κατάστημα, αλλά και να τηρούν αυστηρούς κανόνες υγιεινής.

Κάθε φαρμακείο διαθέτει στην πρόσοψη εκτός από την θυρίδα ανάρτησης πινάκων εφημερευόντων και διανυκτερευόντων φαρμακείων, με επαρκή φωτισμό και ειδική θυρίδα ασφαλείας εξυπηρετήσεως του κοινού κατά τις διημερεύσεις και διανυκτερεύσεις.

Αυτή τη θυρίδα, ακόμη και με κατεβασμένα ρολά, μπορούν να χρησιμοποιούν οι φαρμακοποιού προκειμένου να περιορίσουν την επαφή και την πιθανή διάδοση του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...