Κοινωνία

Από τα νησιά η “φωτιά” μεταφέρεται στα Εξάρχεια - Ετοιμάζουν “αντιμπατσικό καρναβάλι”

Το μήνυμα εστάλη χθες στην ΑΣΟΕΕ. Οι μπαχαλάκηδες είναι έτοιμοι για...ξεφάντωμα το τριήμερο που έρχεται. Τα χθεσινά επεισόδια ήταν απλώς τα προεόρτια.

Μήπως τελικά οι διμοιρίες των ΜΑΤ που αποχώρησαν από την Λέσβο δεν έφυγαν ηττημένες, αλλά με σκοπό να αναλάβουν δράση σε μια άλλη “μάχη”;

Στόχος άλλωστε των μπαχαλάκηδων όπως έχει αποδειχθεί είναι η Αστυνομία και οι συνεργάτες της... Κι επειδή δεν μπορούν να βαρέσουν τον γάιδαρο βαράνε το σαμάρι!!! Οι μπαχαλάκηδες έχουν βάλει στο καζάνι της διαμαρτυρίας τον αστυνομικό με το όπλο στην ΑΣΟΕΕ, τους νησιώτες, μετανάστες, καταλήψεις, συντάξεις, απολύσεις και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς προκειμένου να δικαιολογήσουν την δράση τους και ετοιμάζονται να σερβίρουν την γνωστή συνταγή του χάους! Και τώρα μετά από όσα συνέβησαν στα νησιά πολύ πιθανόν σε μια επόμενη σύγκρουση με τα ΜΑΤ να έχουν και την αποδοχή ή τουλάχιστον την ανοχή μεγάλου μέρους της κοινωνίας! 

Σε ανακοίνωση σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου γίνεται κάλεσμα για συζήτηση για την διοργάνωση “Αντιμπατσικού Καρναβαλιού” από Συνέλευση καταλήψεων, συλλογικοτήτων, διεθνιστών/ριών, μεταναστών/ριων, αλληλέγγυων.

Όπως αναφέρεται:

“Την Παρασκευή θα συζητηθεί ως κύριο θέμα το επερχόμενο καρναβάλι στην πλατεία Εξαρχείων αντικατασταλτικού περιεχομένου,με σκοπό το σπάσιμο του φόβου και την συλλογική και δυναμική διεκδίκηση έκ μέρους μας των κοινών χώρων.Καλούμε ατομικότητες και συλλογικότητες να έρθουν να προτείνουν,να βοηθήσουν,να δημιουργήσουν,να μοιράσουν τον λόγο τους μαζί μας.

Πάντως όσον αφορά σε όσα συμβαίνουν στα νησιά οι αντιεξουσιαστές έχουν πολύ θράσος αφού ενώ οι ίδιοι βρήκαν ευκαιρία να οικειοποιηθούν τον αγώνα των νησιωτών εξαπολύουν κατηγορίες για εθνικιστικές ομάδες! “Το ρατσιστικό στοιχείο αν και δεν λείπει είναι πολύ μικρότερο από το αναμενόμενο πράγμα το οποίο μας ικανοποιεί αρκετά.Παρολα αυτά γνωστή φασιστική ομάδα με το όνομα Ενωμένοι Μακεδόνες μέσω εκδήλωσης που ανέβασε σε γνωστό μέσω δικτύωσης προσπαθεί να καπελωσει τον αγώνα των νησιωτών ενάντια στις φυλακές καλώντας σε "εκδρομή" στις 29 Φεβρουαρίου στα Νησιά της Λέσβου και της Χίου”αναφέρουν.

Το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ από το καλοκαίρι έχει προειδοποιήσει πως κάτι μεγάλο ετοιμάζεται με τη σύμπραξη αναρχικών και λαθρομεταναστών.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια...

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ