Εσωτερική Ασφάλεια

Στήνουν σκηνικό "πολέμου" μπαχαλάκηδες & μετανάστες: Μιλούν για τραυματισμό "αναρχικού πρόσφυγα" από αστυνομικούς - Θα ζήσουμε νέα "Δεκεμβριανά"; 

Βραδυφλεγής βόμβα! Ετοιμάζεται κάτι χοντρό με εξέγερση στο μεταναστευτικό; Μια συμμαχία τρόμου ακροΑριστεράς-μεταναστών φαίνεται να απειλεί την χώρα μας. Θα υπάρξουν νέα "Δεκεμβριανά" όπως τότε με αφορμή τον θάνατο του μικρού Αλέξη;

Οι μπαχαλάκηδες ούτως ή άλλως δεν είδαν με καλό μάτι ανακοινώσεις της κυβέρνησης περί κατάργησης του ασύλου. Φαίνεται πως είναι αποφασιμένοι και διψούν για αίμα!!! Και η αφορμή είναι μόνο θέμα χρόνου!

Στγκεκριμένα όπως οι αναρχικοί αναφέρουν “ το Σάββατο προς Κυριακή πρωί της 14ης Ιουλίου 2019, ένας αναρχικός πρόσφυγας τραυματίστηκε από σφαίρα μπάτσου κατά τη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ ΜΑΤ και αναρχικών στην γειτονιά των Εξαρχείων”.

Με δεδομένα τα πρόσφατα γεγονότα των Εξαρχείων, με την κλοπή της κάλπης , με τις επιθέσεις σε λιμενικούς, αλλά και τις ποικίλες δράσεις του Ρουβίκωνα , οι αρχές ανησυχούν στην καλύτερη των περιπτώσεων για “επαναστατική γυμναστική” από πλευράς μπαχαλάκηδων και στην χειρότερη για ένα συντονισμένο γαϊτανάκι βίας με άγνωστες συνέπειες!

Με τον ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολίτευση, οι αυτοαποκαλούμενοι αναρχικοί, που καλόμαθαν 4 χρόνια, θα επιστρέψουν δυναμικά.

Όσον αφορά στην πράξη η “αναρχική αντιπολίτευση” σε ρόλο μπουρλοτιέρη βάζει εκρηκτικούς μηχανισμούς σε σπίτια και γραφεία ή μέσα μεταφοράς, μπουκάρει σε πανεπιστήμια και Δημαρχεία, έχει ξαμολημένο τον στρατό των μπαχαλάκηδων να κρατάει…συντροφιά στα ΜΑΤ κάθε εβδομάδα στην ευρύτερη περιοχή του Πολυτεχνείου μέχρι τη Χαριλάου Τρικούπη, κάνει καταλήψεις και όταν την πετάνε έξω τα βάζει με θεούς και δαίμονες κλπ κλπ.

Και από κοντά οι “ακτιβιστές” του Ρουβίκωνα με τα γιουρούσια από υπουργεία μέχρι πρεσβείες και από σούπερ μάρκετ μέχρι συμβολαιογραφικά γραφεία, ιατρεία και Δημαρχεία.

Και όλα αυτά μέχρι πρότινος με την ανοχή της κυβέρνησης.

Τώρα που κατά τα φαινόμενα θα ξεβολευτούν, και οι πρώτες κυβερνητικές κινήσεις με παραδείγματα στις καταλήψεις τους αυτό δείχνουν, αναμένεται επανάσταση και σε αυτήν εμπλέκουν όπως είναι προφανές από την ανακοίνωσή τους και τους μετανάστες.

Να θυμίσουμε πως και το Μεγάλο Σάββατο οι αναρχικοί έκαναν επίδειξη δύναμης στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.

Μοιράστηκε κείμενο σε αγγλικά και ελληνικά, φωνάχτηκαν συνθήματα σε διάφορες γλώσσες, και διαβάστηκε κείμενο στην γνωστή λαϊκή της οδού Καλλιδρομίου.

Με πανό στα αραβικά και συνθήματα υπερ των μεταναστών αναστάτωσαν την περιοχή και προκάλεσαν προβληματισμό για το που στοχεύουν και τι μπορεί να επιτύχει μια σύμπραξη μπαχαλάκηδων και λαθρομεταναστών...

Κι όλα αυτά σε μια περίοδο που η κοινωνική κατάσταση στην χώρα μας με αφορμή το μεταναστευτικό μοιάζει με καζάνι που βράζει και είναι έτοιμο να πετάξει με άγνωστες συνέπειες το καπάκι.

Δεν είναι μονάχα τα συνεχόμενα “περίεργα” περιστατικά στα hot spots των νησιών, δεν είναι μονάχα τα φαινόμενα μετανάστες να κλείνουν εθνικές οδικές αρτηρίες απαγορεύοντας στους οδηγούς να περάσουν, δεν είναι μονάχα οι διαρκώς αυξανόμενες συμπλοκές αλλοδαπών ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης, είναι κάτι βαθύτερο που ανησυχεί έντονα τις αρχές.

Φέτος κλείνουν δέκα χρόνια από το αλήστου μνήμης περιστατικό με το σχισμένο Κοράνι και τις ταραχές που ακολούθησαν. Ποιος θα ξεχάσει τις κραυγές «Αλλάχ Ακμπάρ» εκατοντάδων Πακιστανών, Αφγανών, Ιρακινών και Σύρων μεταναστών μπροστά στο μνημείο του “ Αγνωστου Στρατιώτη”, στο κέντρο της Αθήνας το 2009; Ήταν τότε που οι μετανάστες κρατούσαν αντίτυπα του Κορανίου και ζητούσαν δικαιοσύνη, μοίραζαν προκηρύξεις στα ελληνικά και στα αραβικά, πραγματοποίησαν πορεία προς το Σύνταγμα και κατόπιν συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις των ΜΑΤ, με σειρά επεισοδίων και καταστροφές αυτοκινήτων και προσόψεων καταστημάτων. Αφορμή είχε υπάρξει το σκίσιμο και το ποδοπάτημα, όπως κατήγγειλαν διάφορες οργανώσεις των μεταναστών, ενός αντιτύπου του Κορανίου από έναν αστυνομικό.

Σήμερα η κατάσταση μοιάζει πολλαπλασίως πιο “καυτή”. Οι μετανάστες έχουν αυξηθεί δραματικά και δεν χρειάζεται παρά μόνο μια σπίθα για να ανάψει η πυρκαγιά.

Πρόσφατα με αφορμή τον θάνατο του μετανάστη Ebuka σε αστυνομικό τμήμα αριστερόστροφοι κύκλοι στο διαδίκτυο προέβησαν σε συστηματική προπαγάνδα ταυτίζοντας τον θάνατό του με τις δολοφονίες Γρηγορόπουλου και Φύσσα. Ζητούσαν δράση -άραγε τι είδους-από “το κίνημα της αλληλεγγύης ενάντια στην καταστολή” και στηλίτευαν την απάθεια για τέτοιου είδους περιστατικά καταγγέλοντας για ακόμη μια φορά το Αστυνομικό Τμήμα-στόχο, αυτό της Ομόνοιας, το οποίο χαρακτηρίζεται ως “άντρο κατά συρροή δολοφόνων και βασανιστών”.

Επομένως το ερώτημα που γεννάται αυτομάτως σε κάθε κοινό νου είναι: Μπορεί να υπάρξει σύμπραξη μεταναστών και ακροαριστερών ομάδων για κάτι...εκρηκτικό;

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ