Μενάνδρου
Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ: Ακόμη 40 προσαγωγές και 2 συλλήψεις στην Μενάνδρου

Κατά τη χθεσινή επιχείρηση στην ίδια περιοχή μια ημέρα μετά την αιματηρή συμπλοκής μεταξύ αλλοδαπών, με έναν νεκρό και έναν βαριά τραυματία, έγιναν 186 προσαγωγές και 9 συλλήψεις.

Στην περιοχή έχουν γίνει ξανά κατά το παρελθόν αστυνομικές επιχειρήσεις όπως και αιματηρές συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών, ωστόσο αυτό που προκάλεσε την αντίδραση της Αστυνομίας, είναι ότι η συμπλοκή αυτή την φορά έγινε μέρα-μεσημέρι στην καρδιά της Αθήνας μέσα σε δεκάδες περαστικούς, ακόμα και με πυροβολισμούς και με προφανή κίνδυνο, να προκληθούν και περισσότερα θύματα κάτι που ευτυχώς δεν έγινε.

Στόχος της αστυνομικής επιχείρησης είναι να εντοπιστούν και να προσαχθούν προς εξέταση τυχόν ύποπτοι αλλά και να εντοπιστούν άτομα που εμπλέκονται σε παράνομες δραστηριότητες στην περιοχή και να συλληφθούν. 

Τέλος, από την ηγεσία της Αστυνομίας στην Αττική σχεδιάζεται όχι μόνο η συνέχιση των επιχειρήσεων στην συγκεκριμένη περιοχή και η μεγαλύτερη συχνότητα περιπολιών, αλλά και σε άλλα σημεία της Πρωτεύουσας που παρουσιάζεται έντονη εγκληματικότητα και παρόμοιες με την Ομόνοια συνθήκες.

.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ