Κοινωνία

Βίντεο ντοκουμέντο των δραστών της Μενάνδρου με τα πιστόλια στα χέρια

Σκηνές απόλυτου τρόμου εκτυλίχθηκαν στο κέντρο της Αθήνας από τις μάχες συμμοριών αλλοδαπών που είχε ως συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό ενός άνδρα που δολοφονήθηκε με φρικιαστικό τρόπο στη μέση του δρόμου.

Στο φως έρχονται νέα βίντεο ντοκουμέντα που αποτυπώνουν τα όσα έγιναν μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας μπροστά στα μάτια έντρομων πολιτών. Έπεφταν πυροβολισμοί, υπήρξε ανθρωποκυνηγητό με άνδρες που κρατούσαν ρόπαλα και μαχαίρια και από θαύμα δεν θρηνήσαμε και άλλα θύματα.

Το κέντρο της Αθήνας θύμιζε δίχως υπερβολή εμπόλεμη ζώνη, καθώς στα νέα βίντεο αποτυπώνεται η μανία των δύο αντίπαλων συμμοριών. Έχουν καταγραφεί τα μέλη της συμμορίας των Πακιστανών δευτερόλεπτα πριν από τη δολοφονία του Αφγανού αλλά και η διαφυγή τους από το σημείο. Διακρίνονται άτομα να κρατούν στα χέρια τους πιστόλια και να τρέχουν…. Στο σημείο της άγριας συμπλοκής οι αρχές εντόπισαν 13 κάλυκες. Και η ομάδα των Αφγανών κρατά πιστόλια και μαχαίρια και ένας φαίνεται να πυροβολεί στον αέρα αδιαφορώντας για τα άτομα και τα αυτοκίνητα που περνούν.

Όλα έγιναν για το σημείο Σοφοκλέους και Μενάνδρου και τη διακίνηση ναρκωτικών και λαθραίων τσιγάρων, με τις δύο αντίπαλες ομάδες να θέλουν να πάρουν τη διασταύρωση υπό τον έλεγχό τους. Καμιά δεν έχει καταφέρει να επιβληθεί της άλλης και έχει ανοίξει αιματηρός πόλεμος μεταξύ τους.

Η μάχη την Πέμπτη ήταν σώμα με σώμα με τον Αφγανό να εγκλωβίζεται από την αντίπαλη συμμορία, ξεφεύγει, αλλά λίγο παρακάτω τον πετούν πάλι κάτω και τον μαχαιρώνουν θανάσιμα. Ομοεθνείς του τον σηκώνουν στα χέρια και τον απομακρύνουν από το σημείο. Σταματούν,. μάλιστα, έναν οδηγό ταξί, κατεβάζουν τον πελάτη και τον αναγκάζουν να μεταφέρει το θύμα στο νοσοκομείο. Οι έρευνες συνεχίζονται ενώ οι ανήσυχοι είναι οι καταστηματάρχες της περιοχής για το ενδεχόμενο να υπάρξουν αντίποινα.

https://youtu.be/2JJocHy6jq8

 

Δολοφονίες στη μέση του δρόμου

Η αιματηρή συμπλοκή της Πέμπτης δεν είναι η μοναδική στην περιοχή. Το κέντρο της Αθήνας έχει παραδοθεί στο έλεος των συμμοριών και μάλιστα και το παρελθόν έχουν γίνει ανάλογα περιστατικά. Η μαφία των αλλοδαπών φαίνεται αδίστακτη και δεν διστάζει να χτυπάει ακόμα και μέρα μεσημέρι. Σε ένα ακόμα βίντεο από τον Ιανουάριο του 2019 φαίνεται η δολοφονία ενός αλλοδαπού στη Μένανδρου. Με μαχαίρια και λοστούς έγινε ένα ακόμα ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Πώς μοιράζουν οι συμμορίες το κέντρο της Αθήνας

Το κέντρο έχει μοιραστεί σε πιάτσες ναρκωτικών, παρεμπορίου, ληστειών και πορνείας και τον έλεγχο έχουν Αφγανοί, Πακιστανοί, Μαροκινοί και Αλγερινοί.

Στην Γ’ Σεπτεμβρίου και στην Πατησίων γίνεται εμπόριο ναρκωτικών, διακίνηση πλαστών εγγράφων και πορνεία. Εκεί κυρίως τον έλεγχο έχουν Νιγηριανοί, Σομαλοί, Μαροκινοί και Αλγερινοί. Στα Εξάρχεια δρουν ληστές διαρρήκτες αλλά και έμποροι ναρκωτικών και τον έλεγχο έχουν Αλβανοί, Ελληνες, Αλγερινοί, Μαροκινοί και Σύριοι.

Οι κάτοικοι του κέντρου μιλούν για την ζούγκλα της Μενάνδρου. Ξυλοδαρμοί μέχρι θανάτου και μαχαιρώματα από συμμορίες βαριά οπλισμένες λυμαίνονται το κέντρο. Κάνουν εμπόριο ναρκωτικών και αποκτούν δύναμη στις πιάτσες μέσα από τζίρους εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα οι έμποροι ναρκωτικών διαθέτουν και καταστήματα ως βιτρίνα. Την επόμενη μέρα της δολοφονίας στη Μενάνδρου πολλοί αναγκάστηκαν να κατεβάσουν ρολά….

https://youtu.be/_4RZj-BWEF0

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...