Κοινωνία

Οικογενειακό δράμα στον Βόλο-Μητέρα αφήνε μόνα τα παιδιά την νύχτα για να εργασθεί

Η καταγγελία έγινε στο «Χαμόγελο του Παιδιού», καθώς η μητέρα απουσίαζε τις νυχτερινές ώρες και άφηνε στο σπίτι χωρίς φύλαξη τα τρία παιδιά της (σ.σ. δίδυμα ηλικίας 3 ετών και ένα 4 ετών).

Η αστυνομία πήγε στο σπίτι των παιδιών, τα βρήκαν μόνα τους και τα παρέλαβαν, ενώ στη συνέχεια εντόπισαν και συνέλαβαν την 36χρονη μητέρα τους.

Η μητέρα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, αλλά αφέθηκε ελεύθερη, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για το περιστατικό.  Τα παιδιά, έπειτα και από εισαγγελική παρέμβαση, θα στεγάζονται στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου.

Στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου βρήκαν καταφύγιο τρία αδελφάκια, τα δύο δίδυμα ηλικίας 3 ετών και το άλλο 4, μετά από εισαγγελική παρέμβαση και αφού είχε γίνει

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, η 36χρονη ζει μόνη της με τα τρία παιδιά της εδώ και αρκετό διάστημα, αφού ο σύζυγός της βρίσκεται στη φυλακή. Η μητέρα φέρεται να εργάζεται περιστασιακά τα βράδια και τα παιδιά μένουν μόνα τους, αφού φαίνεται ότι δεν υπάρχουν άλλοι συγγενείς για να τα φροντίζουν, ενώ γείτονες ανέφεραν ότι το σπίτι δε έχει ρεύμα.

Η μητέρα από τη στιγμή που αφέθηκε ελεύθερη, βρίσκεται δίπλα στα παιδιά της στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΠΕΚΕΠΕ
Πολιτική 0

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέοι διάλογοι-φωτιά "ξεβρακώνουν" το κύκλωμα! "Να γαμ@@εί ο υπουργός, με βάνει και κάνω μήνυση της Τυχεροπούλου – γίνεται της που@@νας με τα ζα"

Πολιτική ίντριγκα, μίζες, και «ζα» σε ένα σκάνδαλο που έχει τα πάντα – μόνο ποπ κορν λείπει για να το απολαύσουμε
Ελληνοτουρκικά 0

Οι Τούρκοι θα στείλουν πολεμικά πλοία στην Λιβύη; Ο Έλληνας πρόξενος συζητά την οριοθέτηση των θαλάσσιων συνόρων με τον ΥΠΕΞ του Χαφτάρ

Οι υπουργοί Ενέργειας της Λιβύης και της Τουρκίας συζητούν την επέκταση της συνεργασίας στον τομέα του πετρελαίου και...