Μαραθώνας Ινδός
Κοινωνία

Βίντεο με τον εργάτη που καταγγέλλει ότι δέχθηκε πυρά επειδή ζήτησε δεδουλευμένα

Στη δημοσιότητα ήρθαν εικόνες από τον Ινδό εργάτη τον οποίο φέρεται να πυροβόλησε ο εργοδότης του στην περιοχή του Μαραθώνα τη Δευτέρα 27/1.

Λίγο μετά τις 8 το βράδυ ο Ινδός επισκέφθηκε τον εργοδότη του για να ζητήσει τα δεδουλευμένα. Το αίτημά του φαίνεται πως προκάλεσε την οργή του εργοδότη, ο οποίος πήρε την καραμπίνα του και πυροβόλησε προς την πλευρά του 23χρονου, τραυματίζοντάς τον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε βίντεο ντοκουμέντο, που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ο Ινδός εργάτης είναι πεσμένος στο έδαφος και αιμορραγεί. «Με χτύπησε στο πόδι και στον λαιμό. Εμείς δεν θα δουλέψουμε άλλο εδώ γιατί αυτός θα μας σκοτώσει. Να πάρουμε τα πράγματα μας να φύγουμε», ακούγονται να λένε ο τραυματισμένος εργάτης, αλλά και άλλοι εργαζόμενοι και φίλοι του, που υποστηρίζουν ότι ο αγρότης τους χρωστάει μισθούς τριών μηνών.

Ο εργάτης νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του συλληφθέντα, ο αγρότης πυροβόλησε γιατί ο Ινδός και συμπατριώτες του τον απείλησαν με όπλα και ο ίδιος ήταν σε άμυνα.

https://youtu.be/uMZdePqTp24

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...