Κοινωνία

Ο σούπερ παππούς της Πάτρας επέστρεψε στην δράση - Έχει και βοηθό (εικόνες)

Ο σούπερ παππούς Γιώργος Κατσίποδος μετά από κάποιους μήνες αποχής εξαιτίας προβλημάτων που είχε με τα πόδια του και γενικότερα με την υγεία του, δεν άντεξε άλλο. Πήρε την απόφαση να συνεχίσει ξεκινώντας και πάλι τις ζωγραφιές του στα σχολεία της Πάτρας, δίνοντας χρώμα και φαντασία στο γκρίζο που τα χαρακτηρίζει.

Μαζί του θα έχει ως εθελόντρια βοηθό, την ζωγράφο και πτυχιούχο χημείας την Βασιλική Θωμλάρη που αποφάσισε και αυτή με την σειρά της να σταθεί στο πλευρό του σούπερ παππού, γνωρίζοντας τη σημασία του έργου του και την προσφορά του.

"Την ευχαριστώ που αφιερώνει εθελοντικά τον ελεύθερο χρόνο της βοηθώντας να κάνουμε ποιο χαρούμενους τους γκρίζους τοίχους με αγάπη χρώμα και φαντασία προσφέροντας την χαρά και τη δυνατότητά να μπορούν και αυτά τα παιδιά να ονειρεύονται" γράφει στο facebook για αυτή ο σούπερ παππούς της Πάτρας.

Η αρχή έγινε από το 4ο Ειδικό Σχολείο της Πάτρας με τον Γιώργο Κατσίποδο και την πολύτιμη βοηθό του να έχουν πιάσει δουλειά, κάτι που μαρτυρούν άλλωστε και οι φωτογραφίες που έχουν ανέβει στο facebook.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Βάζει "φωτιά" ο Ερντογάν στην Αίγυπτο: Θέλει να ρίξει Σίσι για να ακυρώσει τη συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου - Με "δάκτυλο" Άγκυρας οι εξεγέρσεις

Μετά την αιγυπτιακή άρνηση στη "λυκοφιλία" της Τουρκίας ξέσπασαν εξεγέρσεις της Μουσουλμανικής αδερφότητας