Κοινωνία

Ώρες αγωνίας για παιδάκι 2,5 ετών που υπέστη σηψαιμικό σοκ

Η διακομιδή του μικρούλη πραγματοποιείται με ασθενοφόρο προς το νοσοκομείο του Ρίου.

Ώρες αγωνίας για ένα παιδάκι 2,5 ετών μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση από την Κέρκυρα στην Πάτρα.

Σύμφωνα με τον Alpha, το παιδί νοσηλευόταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση με ενδείξεις σηψαιμικού σοκ στο νοσοκομείο της Κέρκυρας. Οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την διακομιδή του σε εξειδικευμένη παιδιατρική κλινική.

Πραγματοποιήθηκε κλήση από το ΕΚΑΒ, ώστε ελικόπτερο από τη βάση στο Άκτιο να παραλάβει το παιδί. Λόγω των καιρικών συνθηκών δεν δόθηκε πράσινο φως το πρωί της Τρίτης. Λίγο αργότερα ένα C-130 απογειώθηκε από την Αθήνα προκειμένου να πάει να πάρει το παιδί. Το αεροσκάφος έφτασε στην Κέρκυρα και επί μία ώρα τουλάχιστον έκανε κύκλους πάνω από το νησί προκειμένου να προσγειωθεί, κάτι το οποίο τελικά δεν έγινε εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών. Έτσι το αεροσκάφος αποχώρησε από την περιοχή.

Οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν το παιδί και η διακομιδή του γίνεται προς το νοσοκομείο του Ρίου με ασθενοφόρο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

δενδιας
Ελληνοτουρκικά 0

Τους έκοψε τον ύπνο ο Δένδιας; Η Άγκυρα «αφρίζει» για τους πυραύλους στο Αιγαίο την ώρα που ο Ερντογάν ψάχνει σωσίβιο στο Κοράνι

Εκνευρισμός στα τουρκικά ΜΜΕ μετά τις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας. Το παραλήρημα Ερντογάν και η διπλωματική...
Dark Eagle
Μέση Ανατολή 0

Ο Τραμπ βγάζει τον «Σκοτεινό Αετό» από το κλουβί: Το αμερικανικό υπερόπλο των 15 εκατ. δολαρίων που ετοιμάζεται να χτυπήσει την «καρδιά» του Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση πιέζει για την παρθενική αποστολή του υπερηχητικού πυραύλου LRHW στη Μέση Ανατολή,...