Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Εκατοντάδες Τούρκοι για να τιμήσουν την επέτειο για το θάνατο του Κεμάλ-Εικόνες

Εκατοντάδες Τούρκοι επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα το σπίτι του Κεμάλ, για να τιμήσουν την 81η επέτειο από τον θάνατο του.

Κάθε χρόνο Τούρκοι τουρίστες επισκέπτονται, φορώντας κονκάρδες και κρατώντας σημαίες με τον Τούρκο ηγέτη, το σπίτι-μουσείο πίσω από το Τουρκικό Προξενείο στο οποίο κατά μία εκδοχή φέρεται να γεννήθηκε ο ιδρυτής του σύγχρονου τουρκικού κράτους όπως αναφέρει το voria.gr.

Στη Θεσσαλονίκη έχουν έρθει Θεσσαλονίκη αρκετά λεωφορεία από τη γειτονική χώρα αποβιβάζοντας Τούρκους που ήρθαν στην πόλη για επισκεφτούν το μουσείο και να τιμήσουν τη μνήμη του Κεμάλ.

        

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

polemos-urania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Για αυτό δεν το εγκαταλείπει ο Ζελένσκι! 10 χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν για την υπεράσπιση του Ποκρόβσκ -Δείτε την περικύκλωση σε live χάρτη

Όσο και εάν επιθυμεί το Κίεβο να διατηρήσει υπό τον έλεγχό του το Ποκρόβσκ, οι δυνάμεις των αμυνόμενων εξουθενώνονται