Κοινωνία

Προς ανάδοχη οικογένεια το βρέφος που εγκαταλείφθηκε στη Νέα Ιωνία - Το θέλει πίσω η 19χρονη μητέρα του

Για το μέλλον του εγκαταλελειμμένου βρέφους στη Νέα Ιωνία από την 19χρονη μητέρα του μίλησε ο πρόεδρος της οργάνωσης «Το χαμόγελο του παιδιού».

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Γιαννόπουλος που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια μέσα από την οργάνωση φιλοξενήθηκε στο OPEN TV και μεταξύ άλλων είπε ότι γίνονται προσπάθειες το βρέφος να δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια.

«Είμαι σε επαφή με την εισαγγελέα ανηλίκων, η οποία έχει γνώση κι ευαισθησίες. Έχουμε πολλά παιδιά που έχουν πάει σε οικογένειες και είναι καλά, χαρούμενα κι έχουν ξεφύγει από τη φρίκη που έζησαν ως βρέφη ή ακόμα και μεγαλύτερα παιδιά» είπε χαρακτηριστικά.

Για το ολίγων ημερών βρέφος σημείωσε: «Αν δεν υπάρχει δυνατότητα να παραμείνει στην βιολογική του οικογένεια, χωρίς να παρεμβληθεί κανένα ίδρυμα, έχει βρει μία νόμιμη διαδικασία η εισαγγελία και πάει το παιδί κατευθείαν στην αγκαλιά μιας οικογένειας».

Η μητέρα θέλει πίσω το βρέφος που εγκατέλειψε

Εν συνεχεία σχετικά με το εάν η μητέρα θέλει να πάρει πίσω το παιδί της, ο κ. Γιαννόπουλος κατέληξε λέγοντας: «Θα το κρίνει η Δικαιοσύνη και οι κοινωνικές υπηρεσίες αν μπορεί να το πάρει πίσω».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ