Κοινωνία

Παγκόσμιο ρεκόρ από ψαροτουφεκά στο Βόλο – Έπιασε τη μεγαλύτερη τσιπούρα!

Ο Βολιώτης ψαροτουφεκάς έπιασε τσιπούρα 5,4 κιλών στην περιοχή μεταξύ των Αλυκών και της Κριθαριάς τον περασμένο Ιανουάριο.

Η κατάκτηση του παγκόσμιου ρεκόρ από τον Κώστα Δαφερέρα δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Διεθνούς Οργανισμού Υποβρυχίου Ψαρέματος (IUSA), πριν λίγες ημέρες.

Μετά την ανακοίνωση του IUSA, ο Βολιώτης ψαροτουφεκάς έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook: «Xθες μου ανακοινώθηκε από τον διεθνή οργανισμό υποβρυχίου ψαρέματος (IUSA) πως το ψάρι μου αποτελεί πλέον επίσημα παγκόσμιο ρεκόρ μεγαλύτερης Τσιπούρας (Sparus Aurata) πιασμένης με ψαροντούφεκο!

Τη χαρά και τα συναισθήματα δεν μπορώ να τα περιγράψω! Το μέγεθος του ψαριού μαζί με τον τρόπο σύλληψης αποτελούν ένα τρελό όνειρο το οποίο δεν ξέρω αν θα ξαναζήσω!

Εδώ να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και δημόσια στους ανθρώπους που συνέβαλαν στην επίτευξη αυτού του στόχου! Το ρεκόρ αυτό το αφιερώνω ως φόρο τιμής στην οικογένειά μου, που θέλοντας και μη έχουν βγάλει λέπια και στη Μητέρα μου που εδώ και αρκετά χρόνια δεν είναι στη ζωή. Να είστε όλοι καλά!».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Ισραηλινή ειδικός αποκαλύπτει τι ετοιμάζει μυστικά η Τουρκία και τι θα λάβει στο τέλος με ελληνική Κωνσταντινούπολη και κουρδικό κράτος

To πρακτορείο Ανατολού κατηγορεί την Ελλάδα για προκλήσεις στα νησιά του Αιγαίου στρώνοντας το έδαφος για κάτι πολύ...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Αποκάλυψη-Η άγνωστη "υποβρύχια κόντρα" ΗΠΑ-Τουρκίας στη Μαύρη θάλασσα και η αλλαγή ορίων υφαλοκρηπίδας λόγω Ρωσίας που τρέμει ο Ερντογάν

Οι ΗΠΑ βλέπουν τις πρόσφατες επιθέσεις της Ουκρανίας σε δεξαμενόπλοια στη Μαύρη Θάλασσα ως ευκαιρία να επαναφέρουν τη...