Κοινωνία

Τραγική ειρωνεία στον θάνατο της Νάταλι Κρίστοφερ - Είχε στείλει στο σύντροφό της το στίγμα του σημείου που σκοτώθηκε

Μια τραγική ειρωνεία στην υπόθεση της Νάταλι Κρίστοφερ αποκαλύφθηκε σχετικά με την εξαφάνιση και τον θάνατο της 34 αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ στην Ικαρία.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Το Εθνος της Κυριακής», ο σύντροφος της 34χρονος Νάταλι, που εντοπίστηκε νεκρή σε δύσβατο σημείο του νησιού στις 7 Αυγούστου, είχε λάβει στο κινητό του τηλέφωνο στίγμα με την ακριβή τοποθεσία που βρισκόταν η άτυχη αστροφυσικός προτού χάσει τη ζωή της.

Συγκεκριμένα η Νάταλι Κρίστοφερ έστειλε μέσω Facebook στον σύντροφό της ένα μήνυμα με την ακριβή τοποθεσία που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή, ώστε να του δείξει το δύσκολο επίτευγμα στις απότομες πλαγιές της περιοχής αυτής στην Ικαρία.

Όμως τα στίγματα στο Facebook έχουν ισχύ μόνο για 60 λεπτά, με αποτέλεσμα το μήνυμα να έχει διαγραφεί όταν εξαφανίστηκε και άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της, τέσσερις ώρες αργότερα.

Ο Βαγγέλης Κριαράς, μέλος της ομάδας ΕΠΟΜΕΑ της Ικαρίας δήλωσε στο «ΕΘΝΟΣ»: «Μας είπε ότι η κοπέλα έφυγε το πρωί για τρέξιμο και μας εξήγησε πως συνήθως επιλέγει δύσβατα και περίεργα μονοπάτια. Μας έδειξε και ένα στίγμα του που είχε στείλει νωρίς το πρωί αλλά είχε λήξει. Αυτά τα locations μέσω Facebook διαρκούν 60 λεπτά. Μετά δεν θυμόταν ακριβώς το σημείο και μας έστειλε στο περίπου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ