Κοινωνία

Suzanne Eaton: Ανατριχιάζει ο 27χρονος σε βίντεο από τη σπηλιά - «Είναι δύσβατη...δυστυχώς μπορεί να γίνει κάτι κακό» (βίντεο)

Το προφίλ ενός υπερδραστήριου και αφοσιωμένου οικογενειάρχη επεδίωκε να παρουσιάζει στον έξω κόσμο ο 27χρονος δράστης της δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton, στην Κρήτη. Με συνεχή παρουσία στα social media είχε ανεβάσει στο YouTube βίντεο από τη σπηλιά όπου άφησε το πτώμα της 60χρονης, Suzanne Eaton. Σε άλλες αναρτήσεις του ο 27χρονος εμφανίζεται να φτιάχνει φάρμακα, να κυνηγά φίδια, να παριστάνει τον μοναχό ή τον μυστικό πράκτορα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Καλαφάτη για το OPEN TV, ο 27χρονος αγρότης, πατέρας δύο παιδιών, εξερευνά τη σπηλιά στο Μάλεμε Χανίων. Ο δράστης, μάλιστα, έχει ανεβάσει τρία βίντεο από τη σπηλιά.

Οι πληροφορίες των αστυνομικών αναφέρουν ότι ο δράστης δολοφόνησε την 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγο, Suzanne Eaton, και τη μετέφερε στη σπηλιά. «Είναι τόσο επικίνδυνα εδώ, που εύκολα μπορείτε να χαθείτε. Αν δείτε, είναι αρκετά δύσβατη η περιοχή».

Η Ασφάλεια Χανίων επιστράτευσε τον υπερκοριό της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση του εγκλήματος της Suzanne Eaton. Οι αστυνομικοί έψαξαν το προφίλ του υπόπτου. Στις αναρτήσεις του και στα βίντεο δήλωνε μάχιμος μοναχός Σαολίν. Βιντεοσκοπούσε κάθε κίνησή του. Κάπως έτσι οι αστυνομικοί έφτασαν στον 27χρονο, τον ανέκρινε και εκείνος ομολόγησε τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ