Κοινωνία

Suzanne Eaton: Ανατριχιάζει ο 27χρονος σε βίντεο από τη σπηλιά - «Είναι δύσβατη...δυστυχώς μπορεί να γίνει κάτι κακό» (βίντεο)

Το προφίλ ενός υπερδραστήριου και αφοσιωμένου οικογενειάρχη επεδίωκε να παρουσιάζει στον έξω κόσμο ο 27χρονος δράστης της δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton, στην Κρήτη. Με συνεχή παρουσία στα social media είχε ανεβάσει στο YouTube βίντεο από τη σπηλιά όπου άφησε το πτώμα της 60χρονης, Suzanne Eaton. Σε άλλες αναρτήσεις του ο 27χρονος εμφανίζεται να φτιάχνει φάρμακα, να κυνηγά φίδια, να παριστάνει τον μοναχό ή τον μυστικό πράκτορα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Καλαφάτη για το OPEN TV, ο 27χρονος αγρότης, πατέρας δύο παιδιών, εξερευνά τη σπηλιά στο Μάλεμε Χανίων. Ο δράστης, μάλιστα, έχει ανεβάσει τρία βίντεο από τη σπηλιά.

Οι πληροφορίες των αστυνομικών αναφέρουν ότι ο δράστης δολοφόνησε την 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγο, Suzanne Eaton, και τη μετέφερε στη σπηλιά. «Είναι τόσο επικίνδυνα εδώ, που εύκολα μπορείτε να χαθείτε. Αν δείτε, είναι αρκετά δύσβατη η περιοχή».

Η Ασφάλεια Χανίων επιστράτευσε τον υπερκοριό της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση του εγκλήματος της Suzanne Eaton. Οι αστυνομικοί έψαξαν το προφίλ του υπόπτου. Στις αναρτήσεις του και στα βίντεο δήλωνε μάχιμος μοναχός Σαολίν. Βιντεοσκοπούσε κάθε κίνησή του. Κάπως έτσι οι αστυνομικοί έφτασαν στον 27χρονο, τον ανέκρινε και εκείνος ομολόγησε τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton.

https://youtu.be/DbjbzDol9KM

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Γιατί έφυγαν 50.000 Ρώσοι από την Τουρκία σε λίγους μήνες; Ο Ερντογάν ξαφνικά μειώνει την αγορά του πάμφθηνου ρωσικού φυσικού αερίου

Υπάρχει εκτίμηση για προσκόλληση στις ΗΠΑ παρά την πρόσφατη άρνηση Μπάιντεν-Όλα αυτά σημαίνουν κίνδυνο στο Αιγαίο για...
Ελληνοτουρκικά 0

Τρομερή αποκάλυψη με αριθμούς-Οι Βρυξέλλες δίνουν τεράστια κονδύλια στον Ερντογάν που τα χρησιμοποιεί για να απειλεί την Ελλάδα και την Κύπρο

Ο Α.Μποζκούρτ εκθέτει Ελλάδα και ΕΕ για τα δις ευρώ που δίνονται στην Τουρκία και πάνε σε Τζιχαντιστές και παρακράτος