Κοινωνία

Τραγωδία στο Ελληνικό: Σάλος με τον ταξιτζή που πέταξε έξω από το αυτοκίνητο την αιμόφυρτη Βουλγάρα (βίντεο)

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα social media η αφήγηση του οδηγού ταξί που βρέθηκε στο σημείο που ο αντιπτέραρχος δολοφόνησε την Βουλγάρα σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε.

Και έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις γιατί ο οδηγός ταξί αφηγείται σχεδόν χαμογελώντας οτι μόλις είδε την γυναίκα να μπαίνει στο αυτοκίνητό του και να του φωνάζει με σκοτώνει...εκείνος λέει σαστισμένος πήγε από την πίσω πόρτα και την έβγαλε έξω. Δεν λέει βέβαια ότι την έβγαλε για να μην του λερώσει το αυτοκίνητο, αλλά αυτήν την εντύπωση δίνει. Αφού λίγο μετά μιλώντας με τους δημοσιογράφους, εξηγεί ότι το αυτοκίνητο είναι μέσα στα αίματα. Και μέσα, όπως λέει, και έξω. Και όλα αυτά ενώ χαμογελάει στον φακό...

Το βίντεο με την αφήγηση του οδηγού ταξί:

Μερικά από τα σχόλια που αναρτήθηκαν στο twitter:

  • Μια γυναίκα μπήκε αιμόφυρτη σε ταξί στο Ελληνικό μπας και γλυτώσει απ' το όπλο του συζύγου της. Ο ταξιτζής την έβγαλε έξω για να μην του λερώσει το αμάξι. Η γυναίκα πέθανε. Ο ταρίφας χασκογελάει στις κάμερες.
  • Ο ταξιτζής που κατέβασε από το αυτοκίνητό του την αιμόφυρτη γυναίκα που προσπαθούσε να σωθεί από τα πυρά του συντρόφου της, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, για να μην του λερώσει το αμάξι, είναι δυστυχώς όλη η Ελλάδα του σήμερα. Και του χθες... Χάσαμε την ανθρωπιά μας. Τέλος.
  • το πιο συγκλονιστικό είναι ο απαθής και με ελαφρύ μειδίαμα τρόπος, με τον οποίο περιγράφει το περιστατικό ο ταξιτζής, τύπου «ε συμβαίνουν αυτά... άντε τώρα να το πλύνω...»
  • Συγνώμη ο Ταξιτζής είδε γυναίκα με αίματα και την έβγαλε έξω να μην του λερώσει το ταξί;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ