Κοινωνία

Σοκ: Μαχαίρωσε το αγόρι της μέσα στον κόσμο και μετά ζητούσε συγγνώμη!-Βίντεο

Ένα παράξενα σοκαριστικό περιστατικό, βγαλμένο από ταινία, διαδραματίστηκε στην πόλη Iguala του Μεξικό. Την Κυριακή, μία νεαρή γυναίκα μαχαίρωσε τον φίλο της στο στομάχι μπροστά σε κοκαρισμένους περαστικούς και μετά του ζητούσε συγνώμη και «να μην πεθάνει». Το περιστατικό σημειώθηκε έπειτα από έναν καυγά του ζευγαριού.

Ο νεαρός, ηλικίας 29 ετών, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο από τις υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας της πόλης, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και η κατάστασή του κρίνεται σταθερή.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής σ’ ένα ξενοδοχείο στην Iguala στο οποίο μπήκε το ζευγάρι. Για λόγους που ακόμα δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, οι δυο τους τσακώθηκαν.

Αρχικά οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου αγνόησαν τις κραυγές του ζευγαριού και παρενέβησαν μόνον όταν ο άντρας βγήκε από το δωμάτιο τραυματισμένος στο στομάχι και πιέζοντας την πληγή του με το χέρι του.

Πίσω του έτρεχε η νεαρή γυναίκα που άρχισε να τον αγκαλιάζει, να του λέει πως τον αγαπάει και ζητώντας του να τη συγχωρέσει!

«Αγάπη μου, συγχώρεσέ με, μην πεθάνεις σε παρακαλώ» έλεγε η γυναίκα, 23 ετών, στον σύντροφό της σε μια σκηνή βγαλμένη από ταινία και η οποία καταγράφηκε σε βίντεο.

Οι υπάλληλοι υπέδειξαν τη γυναίκα ως πιθανή δράστη και η 23χρονη συνελήφθη χωρίς ακόμα να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που την οδήγησαν στην πράξη αυτή.

Δείτε το συνέβη στα βίντεο που ακολουθούν: Προσοχή σκληρές εικόνες.

https://youtu.be/saRuVAnVjQ8

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ