Κοινωνία

Νέα λεωφορειακή γραμμή θα ενώνει Νέο Βουτζά-Μαραθώνα - Δωρεάν για τους πυρόπληκτους

Νέα λεωφορειακή γραμμή ιδρύει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στην ανατολική Αττική, που θα εκτελεί το δρομολόγιο Νεο Βουτζά - Μαραθώνα. Δωρεάν η μετακίνηση των πυρόπληκτων.

Στη δημιουργία νέας, δωρεάν λεωφορειακής γραμμής στην ανατολική Αττική προχώρησε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με στόχο τη διευκόλυνση των πυρόπληκτων κατοίκων.

Η νέα γραμμή θα έχει αφετηρία την περιοχή του Νέου Βουτζά και θα διέρχεται από τις περιοχές της Ραφήνας, του Μάτι, του Ζούμπερι, της Νέας Μάκρης, προτού καταλήξει στο κλειστό γυμναστήριο του Μαραθώνα.

Η μετακίνηση των επιβατών θα είναι δωρεάν, ενώ η συχνότητα των δρομολογίων θα είναι ανά μία ώρα και από τις δύο αφετηρίες. Οι ώρες λειτουργίας της γραμμής θα είναι από τις 7:00 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Διαδρομή προς Μαραθώνα
- Αφετηρία στον Ιερό Ναό Ιωάννη Προδρόμου (χώρο στάθμευσης Γυμνασίου) οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης, δεξιά Λ. Μαραθώνα, αριστερά Αμ. Φλέμινγκ, δεξιά Υψηλάντου — Ευβοϊκού, αριστερά Αραφηνιδών, αριστερά Χρ. Μάντικα, δεξιά Χρ. Σμύρνης, αριστερά Φλέμινγκ, δεξιά Δημοκρατίας, συνέχεια Λ. Ποσειδώνος, συνέχεια Μικράς Ασίας, δεξιά Λ. Μαραθώνος, τέρμα στο Αθλητικό Κέντρο Μαραθώνα (Τύμβος)

Διαδρομή προς Νέο Βουτζά
- Αφετηρία στο Αθλητικό Κέντρο Μαραθώνα(Τύμβος), συνέχεια Λ. Μαραθώνος, δεξιά Χρ. Σμύρνης, συνέχεια Κουντουριώτου, τέρμα στο σχολείο Νέου Βουτσά στον Ιερό Ναό Ιωάννη Προδρόμου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ