Κοινωνία

Με τζετ σκι περνούν πλέον στην Ευρώπη πλούσιοι πρόσφυγες και μετανάστες

Η μετανάστευση με τη βοήθεια ενός τζετ σκι δεν αποτελεί πλέον μεμονωμένη περίπτωση, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Συνόρων Frontex. Αντίθετα, τώρα είναι το "Modus Operandi" των νέων Μαροκινών στο Στενό του Γιβραλτάρ. Το πέρασμα είναι γρήγορο και οι συνοριοφύλακες είναι σχεδόν ανίσχυροι. Επιπλέον, η διαδρομή αυτή στη δυτική Μεσογειο φαίνεται να γίνεται όλο και πιο δημοφιλής.

Σε αυτό το σημείο, η Ευρώπη απέχει μολις 14 χιλιόμετρα από την αφρικανική ήπειρο.

Χθες, Πέμπτη, η Europol και η αστυνομία πέτυχαν και πάλι να ανακαλύψουν τρεις πρόσφυγες που ήρθαν στην Ισπανία με αυτόν τον τρόπο. Για το πέρασμα τους, οι Mαροκινοί λαθρέμποροι χρησιμοποιούν ισχυρά τζετ σκι. Με αυτά, το ταξίδι διαρκεί μόνο μισή ώρα. Οι λαθρέμποροι ζητούν για την απόσταση αυτή από τους πρόσφυγες 4000 ευρώ. Στο τζετ σκι επιβαίνουν ο οδηγός και τρεις μετανάστες.

Με τους πρόσφυγες, οι οποίοι συνήθως ξεκινούν με παραποιημένα έγγραφα από τη Θέουτα, τα ναρκωτικά μερικές φορές φτάνουν ακόμα και λαθραία στην Ευρώπη. Οι λαθρέμποροι αφαιρούν από τους πρόσφυγες 500 ευρώ εάν μεταφερουν και ναρκωτικά στην Ισπανία, σύμφωνα με τη Europol.

Βλέπουμε λοιπόν ότι οι τρόποι με τους οποίους οι μετανάστες αλλάζουν χώρα, έχουν αλλάξει.

Δεν θα είναι παράξενο αν το Αιγαίο μια ημέρα γεμίσει με Τζέτ σκί.

Η Τουρκία άλλωστε η οποία δρα κατά της Ελλάδας αλλά και κατά της Ευρώπης, έχει βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο «ΜΕΧΜΕΤΖΙΚ».

Θα είναι πολύ «χαζός» ο Ερντογάν, αν δεν φρόντισε σε όλη την Ελλάδα να υπάρχουν Τούρκοι στρατιώτες αλλά και πράκτορες, οι οποίοι προσποιούμενοι τους μετανάστες, έχουν παρεισφρήσει στην χώρα.

Βέβαια το παραπάνω σχέδιο είναι κάτι που δεν μπορούμε να αποδείξουμε αλλά είναι κάτι το οποίο είναι λογικό να συμβαίνει. Προφανώς, δεν θα έρθει κάποιος Τούρκος που το «παίζει» πρόσφυγας να μας πει ότι είναι…πράκτορας ή στρατιώτης, αλλά αν λάβει εντολή π.χ με κάποιο sms, τότε η Ελλάδα θα έχει πολύ μεγάλο εσωτερικό πρόβλημα.

Δεν είναι τυχαίο το εξής:

Όλοι έχουμε δει «αναρχικούς» να καίνε τις περιουσίες των Ελλήνων, μα ποιοι είναι τελοσπάντων όλοι αυτοί οι κύριοι;

Σαφώς κάποιοι είναι Έλληνες οι οποίοι δεν «χωνεύουν» την Ελλάδα αλλά οι υπόλοιποι είναι:

Έμμισθοι υπάλληλοι του Σόρος και Τούρκοι οι οποίοι λειτουργούν σαν «Δούρειος ίππος».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...