Κοινωνία

Εκκληση για βοήθεια από τα social media ζητούσε απεγνωσμένα ο 17χρονος Αλέξανδρος - Η ανάρτησή του


Την πιο τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση του 17χρονου Αλέξανδρου, που σήμερα βρέθηκε νεκρός έξω από το νοσοκομείο Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη.

Ο 17χρονος είχε εξαφανιστεί από τις 21 Φεβρουαρίου και σήμερα, μόλις έγιναν γνωστά τα τραγικά νέα, ο Πρόεδρος από «Το χαμόγελο του παιδιού» προχώρησε σε μία ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι υπήρξε καθυστέρηση από τους εμόδιους και από κρατικές υπηρεσίες ως προς την ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σύμφωνα με τον κύριο Γιαννόπουλο, ενώ η εξαφάνιση του παιδιού δηλώθηκε στις 21 Φεβρουαρίου, «Το χαμόγελο του παιδιού» ενημερώθηκε τέσσερις μέρες μετά, στις 25 του μήνα δηλαδή, μετά από κλήση που έλαβε από οικογενειακή φίλη του παιδιού.

Ο πρόεδρος του οργανισμού κος Κώστας Γιαννόπουλος δηλώνει σχετικά: «Για μια ακόμα φορά, κάποια μεμονωμένα άτομα μέσα...

Gepostet von Το Χαμόγελο του Παιδιού - The Smile of the Child am Freitag, 2. März 2018

Η ανάρτηση στο facebook του 17χρονου

Την ίδια ώρα, ερωτήματα προκαλέι και μια ανάρτηση που είχε κάνει ο 17χρονος στο facebook, στις 12 Φεβρουαρίου. Το παιδί, που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και προερχόταν από προβληματική οικογένεια, ούτε λίγο ούτε πολύ, ζητούσε βοήθεια μέσα από τα social media. Λίγες ημέρες μετά, εξαφανίστηκε και τελικά βρέθηκε νεκρό.

Διαβάστε παρακάτω, την ανάρτησή του:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ