Κοινωνία

Αλβανός ρήμαξε 17 αγροικίες και αποθήκες στην Εορδαία

Ένα μεγάλο μέρος των αγροτικών μηχανημάτων, του οικοδομικού εξοπλισμού και των ηλεκτρονικών συσκευών που είχε στο σπίτι του αποδόθηκε στους νόμιμους ιδιοκτήτες

Μοιραία στάθηκε η τελευταία κλοπή, το πρωί της Τρίτης, για έναν 44χρονο Αλβανό που από τις 19 Αυγούστου είχε λεηλατήσει τουλάχιστον 17 αγροικίες και αγροτικές αποθήκες στην ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας με την συνολική αξία των κλοπιμαίων να ξεπερνά τα 26.000 ευρώ!

Μετά την καταγγελία ενός κατοίκου της περιοχής για την κλοπή αγροτικού και οικοδομικού εξοπλισμού και ηλεκτρικών συσκευών συνολικής αξίας 1.500 ευρώ από την αποθήκη του κτήματός του, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έφτασαν στα ίχνη του αλλοδαπού και έκαναν έρευνα στο σπίτι του στην Πτολεμαΐδα, όπου βρήκαν μεγάλο μέρος των κλοπιμαίων αλλά και πλήθος άλλων αντικειμένων που ο Αλβανός δεν μπορούσε να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν στην κατοχή του.

Από την ανάλυση του modus operandi και τα διαρρηκτικά εργαλεία που βρέθηκαν στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του το οποίο κατασχέθηκε, αποκαλύφθηκε ότι ο 44χρονος είχε διαπράξει συνολικά 17 κλοπές. Ένα μεγάλο μέρος των αγροτικών μηχανημάτων, του οικοδομικού εξοπλισμού και των ηλεκτρονικών συσκευών που είχε στο σπίτι του αποδόθηκε στους νόμιμους ιδιοκτήτες. Η προέλευση των υπολοίπων ερευνάται και αναζητούνται οι δικαιούχοι για να τους αποδοθούν. Ο 44χρονος δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης και του απαγγέλθηκε κατηγορία για διακεκριμένες κλοπές κατ' εξακολούθηση.

protothema.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ