Κοινωνία

Ξέσπασε ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη: «Ο Παρασκευόπουλος να μου φέρει το παιδί πίσω» (βίντεο)

Η οργή αλλά και το άδικο για την άγρια δολοφονία της κόρης του πνίγει τον πατέρα της Δώρας Ζέμπερη, Κώστα. Ο πατέρας δεν μπορεί να πιστέψει ότι η κόρη του Δώρα Ζέμπερη χάθηκε τόσο άδικα και με αυτόν τον φρικτό τρόπο για μόλις... 25 ευρώ!

Ο Κώστας Ζέμπερης μιλώντας στο Ε κάλεσε τον κύριο Παρασκευόπουλο να φέρει πίσω το παιδί του. Να σημειώσουμε κάπου εδώ, ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κοντονής έχει διαψεύσει τις πληροφορίες που ήθελαν τον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη να απελευθερώθηκε με το νόμο Παρασκευόπουλου.

«Να μου φέρει το παιδί μου πίσω»

«Ο κ. Παρασκευόπουλος με το νόμο που έκανε, που δεν θα το έκανε παιδί πέντε χρονών, να βγάλει όλους αυτούς τους αληταράδες, δολοφόνους. 10.000 δολοφόνους από τις φυλακές να τους πάρει σπίτι του. Να μου φέρει το παιδί πίσω» ούρλιαζε μεταξύ άλλων ο πατέρας της αδικοχαμένης Δώρας Ζέμπερη.

Δείτε όλα όσα είπε

https://youtu.be/J-asTMJ6EWM

Αυτός είναι ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες και τα στοιχεία της ταυτότητας του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη. Η Δώρα Ζέμπερη δολοφονήθηκε στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών με 14 μαχαιριές στις 18.10.2017.

Πρόκειται για τον ΕΣΣΑΤΖΑΝΙΑΝ-ΣΟΡΟΠΙΔΗ Εμμανουήλ του Γρηγορίου και της Σταυρούλας, γεννηθέντα στις 3-1-1959 στη Νέα Ιωνία Δώρα Ζέμπερη

Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα από την οποία επήλθε θάνατος, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ