Κοινωνία

Επεισόδια έξω από τη ΓΑΔΑ στην πορεία μνήμης για τον Παύλο Φύσσα - 3 προσαγωγές (εικόνες, βίντεο)

Επεισόδια αυτή την ώρα έξω από τη ΓΑΔΑ, στη μεγάλη συγκέντρωση στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τη δολοφονία του ενώ πραγματοποιήθηκαν τρεις προσαγωγές.

Λίγο νωρίτερα, εκτυλίχθηκαν επεισόδια στη συμβολή της οδού Τρικάλων με τη Μεσογείων, λίγο πριν από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, όταν νεαροί κουκουλοφόροι άρχισαν να πετούν βόμβες μολότοφ προς τις διμοιρίες των ΜΑΤ, που είχαν κάνει φραγμό στο σημείο εκείνο.

Οι αστυνομικές συνάμεις απάντησαν με χρήση χημικών. Οι κουκουλοφόροι έκαψαν αυτοκίνητα ενώ έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων και προκάλεσαν φθορές στα πεζοδρόμια.

Η μεγάλη πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, με αφορμή της συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τη δολοφονία του, ξεκίνησε μετά τη συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, έκανε μια στάση στην αμερικανική πρεσβεία και με κεντρικά συνθήματα «Ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί» και «κλείστε τα γραφεία των νεοναζί σε κάθε γειτονιά», έφτασε κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, όπου υπήρχε φραγμός από διμοιρία των ΜΑΤ.

https://youtu.be/jD2IWtq3SjY

https://youtu.be/ywOlhcmythU

https://youtu.be/QDuQXMecoTw

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ