Κοινωνία

Λαμία: Αδέσποτο πίτμπουλ μπήκε σε αυλή και κατασπάραξε μικρό σκυλί

Το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, κι ενώ τα μικρά παιδιά έπαιζαν μέσα στην αυλή του σπιτιού τους, στη Λαμία, με το σκυλάκι της οικογένειας, ένα γκριφόν κανίς, ένα μαύρο αδέσποτο πίτμπουλ που περνούσε απ΄ έξω, μόλις είδε το άλλο σκυλί, πήδηξε μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου και το άρπαξε από το λαιμό.

Ακολούθησαν απίστευτες σκηνές με το πίτμπουλ να δαγκώνει με αγριότητα το άτυχο σκυλάκι και τα παιδιά να καλούν σε βοήθεια ουρλιάζοντας. Ούτε οι γονείς, που βγήκαν έξω έντρομοι κατάφεραν να πάρουν από τα δόντια του πίτμπουλ το σκυλάκι, το οποίο δυστυχώς αρκετή ώρα αργότερα, διακομίστηκε κατακρεουργημένο στον κτηνίατρο, που αναγκάστηκε να του κάνει ευθανασία για να μην υποφέρει άλλο.

«Παλέψαμε αρκετή ώρα αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να το σώσουμε. Το πίτμπουλ ήταν τόσο αγριεμένο και επιθετικό που δεν καταλάβαινε τίποτα. Ότι κι αν κάναμε δεν το άφηνε από τα δόντια του. Ήρθε η αστυνομία που επίσης δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα μέχρι που ήρθε ο υπεύθυνος περισυλλογής από τον Δήμο και κατάφερε με μεγάλη δυσκολία να το εγκλωβίσει μέσα σε ένα κλουβί και να το πάρει. Πρέπει να γίνουν όλα όσα ο νόμος προβλέπει γι αυτό το σκυλί, γιατί απ΄ ότι μάθαμε δεν είναι η πρώτη φορά που επιτίθεται», είπε στο LamiaReport η ιδιοκτήτρια του σκυλιού της οικογένειας που βρήκε μαρτυρικό θάνατο από τα δόντια του μαύρου πίτμπουλ.

Πηγή: lamiareport

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ