Κοινωνία

Τι λέει η γυναίκα που ήταν σύντροφος του 52χρονου από τη Δάφνη

Η πρώην σύντροφος του 52χρονου στη Δάφνη, η Ιωάννα, δίνει στοιχεία για τη σχέσης τους και τον χαρακτήρα του ανθρώπου που προκάλεσε έναν ζωντανό εφιάλτη σε μια 20χρονη κοπέλα.

Η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε το 2009, τελείωσε, όμως, το 2014, εξαιτίας των προστριβών και των διαφωνιών τους.

Η Ιωάννα λέει στην εφημερίδα ότι σοκαρίστηκε όταν άκουσε τις κατηγορίες και τις φρικιαστικές λεπτομέρειες του εγκλήματος.

«Εννέα χρόνια μαζί, δεν μου είχε δείξει ποτέ τέτοια συμπεριφορά» λέει και αναφέρει ότι είχαν πιαστεί στα χέρια μια φορά, όταν χώριζαν.

Για τον δράστη, η 47χρονη πρώην σύντροφός του αποκαλύπτει ότι δούλευε με συμβάσεις στον Δήμο Δάφνης κι ότι έφτιαχνε και υπολογιστές στο σπίτι.

Λέει πως «γεννήθηκε τυφλός από το ένα μάτι. Πριν 4 χρόνια απώλεσε σε μεγάλο βαθμό την όραση κι από το άλλο. Έπαθε κάτι σαν αιμάτωμα και πήγαινε στο Οφθαλμιατρικό για ενέσεις, γιατί μάζευε υγρό. Όταν τα χαλάσαμε, έβλεπε θαμπά, θολά».

«Αυτό με τις σκιές το απέκτησε όταν χειροτέρεψε η κατάστασή του, διότι η θεραπεία που έκανε με τις ενέσεις ήταν για κάποιο διάστημα. Μετά πήγε και πήρε την αναπηρική σύνταξη. Έτσι μου είχε πει» εξηγεί η 47χρονη, στο Πρώτο Θέμα.

Παρά την τύφλωση, ο 52χρονος χρησιμοποιούσε κανονικά υπολογιστή. «Έπαιζε τα παιχνίδια του, τα είχε φτιάξει σε μεγέθυνση, φόραγε γυαλιά. Μπορούσε να στείλει μηνύματα με μεγάλα γράμματα».

Κάμερες στο σπίτι δεν υπήρχαν, όσο η γυναίκα ζούσε μαζί του.

Όπως σημειώνεται κάποια στιγμή πήγε να του ζητήσει βοήθεια στο σπίτι του. «Κάποια στιγμή είδα ότι φόραγε γυαλιά που είχαν κάμερα στη μέση. Μάλιστα, επειδή βριστήκαμε, μου είπε ‘πρόσεχε, τα καταγράφω όλα’», ανέφερε.

Η 47χρονη έχει στο στήθος της ένα τατουάζ με δυο καρδιές και το όνομά της, με το όνομα του 52χρονου. Σφραγίζει, όπως λέει η ίδια, τα 9 χρόνια που πέρασαν μαζί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ