Κοινωνία

Συμμορία Ρομά στήνει ενέδρες σε οδηγούς στη Θήβα - Λήστεψαν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Ο «εφιάλτης» των διερχόμενων οδηγών στο Πυρί της Θήβας έχει γίνει συμμορία Ρομά,  που στήνει καρτέρι στη γέφυρα και ληστεύει. 

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα, οι περαστικοί ζουν εφιαλτικές στιγμές. Σύμφωνα με το lamiareport.gr θύμα τους έπεσε πρόσφατα και ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Θηβαίος. Ο βουλευτής επέστρεφε με το αυτοκίνητό του, το απόγευμα της Κυριακής από την Αθήνα.

Ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Θηβαίος

Περνώντας από τη γέφυρα, πετάχτηκαν στη μέση του δρόμου νεαροί ρομά με ρόπαλα, τον σταμάτησαν βιαίως και με απειλές τον λήστεψαν. Έντρομος ο κ. Θηβαίος ενημέρωσε την άμεσα την αστυνομία.

Πώς καταφέρνουν, όμως να ακινητοποιούν τόσα οχήματα; Πολλοί οδηγοί, περνώντας τη συγκεκριμένη γέφυρα, ανακόπτουν ταχύτητα, με αποτέλεσμα οι Ρομά να πετούν πέτρες ή άλλα αντικείμενα. Στη συνέχεια τοποθετώντας εμπόδια στο οδόστρωμα της αερογέφυρας του Πυρίου, πετυχαίνουν την πρόσκαιρη ακινητοποίηση διερχόμενων αυτοκινήτων και ακολούθως αποσπούν αιφνιδιαστικά ή με τη χρήση βίας, χρήματα, τιμαλφή και άλλα αντικείμενα των οδηγών και συνεπιβατών των οχημάτων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ