Κοινωνία

Κι όμως το κατάφερε - Κινέζος προσγείωσε το αυτοκίνητό του σε...σκεπή σπιτιού (βίντεο)

Μιλάμε για την απόλυτη ταπείνωση: να κουρνιάξεις το αυτοκίνητό σου στη σκεπή ενός σπιτιού και να περιμένεις εκεί μέχρι να σε κατεβάσουν!

Σύμφωνα με το BBC News, το ατύχημα συνέβη στην πόλη Taizhou της ανατολικής Κίνας (πού αλλού;…). Ο ίδιος ο οδηγός λέει ότι πήγαινε με μόνο 70 km/h όταν βρήκε ξαφνικά μπροστά του ένα τρίκυκλο. Έκανε να το αποφύγει, αλλά ερχόταν κατά πάνω του ένα αυτοκίνητο που πήγαινε ανάποδα (δεν φαίνεται κάτι τέτοιο στο video από κάμερα κλειστού κυκλώματος). Τότε ο Κινέζος Σουμάχερ «πάτησε κατά λάθος το γκάζι και άλλαξε κατεύθυνση» – και το αποτέλεσμα το βλέπετε…

Δεν θα ξαναπούμε για το οδηγικό επίπεδο στην Κίνα, που από τη χώρα των ποδηλάτων εξελίχτηκε απότομα στη μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων του κόσμου. Ο συγκεκριμένος Κινέζος οδηγός πάντως σίγουρα θα κοιτάξει να βελτιωθεί, μετά το ρεζιλίκι που υπέστη, καθώς κατέβηκε από τη σκεπή του σπιτιού με ανεμόσκαλα –και κρατώντας στο χέρι το κινητό (άραγε, έπαιξε κι αυτό το ρόλο του στο ατύχημα;)– μπροστά σε συγκεντρωμένο πλήθος.

Όσο για το δύσμοιρο το Honda CRV, το κατέβασαν από την κούρνια του με γερανό.

Το ηθικό δίδαγμα για εμάς δεν είναι «μάθετε να οδηγείτε», αλλά μάλλον «μην αγοράζετε σπίτι που η σκεπή του είναι κοντά στο επίπεδο του δρόμου».

https://youtu.be/wQIg67KA_aA

drive.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ