Κοινωνία

Έκλεψαν το χρηματοκιβώτιο στα ΚΤΕΛ Αρκαδίας!

Φορώντας κουκούλες και κρατώντας όπλο στο χέρι εισέβαλαν δύο άνδρες στα ΚΤΕΛ Αρκαδίας χθες το πρωί. Συγκεκριμένα, οι δύο δράστες ανεβήκαν στις 8.00 το πρωί της Κυριακής στο 2ο όροφο του ΚΤΕΛ. Εκεί βρισκόταν μόνο ένας υπάλληλος. Μπήκαν στο γραφείο του, με κουκούλες στα πρόσωπα τους, φαίνονταν μόνο τα μάτια τους.

https://www.youtube.com/watch?v=LxOX-2fKeQ0

Σύμφωνα με το kalimera-arkadia .gr, είπαν στον υπάλληλο «ληστεία» και τον ακινητοποίησαν. Τον χτύπησαν στο λαιμό με το όπλο που κρατούσαν στα χέρια τους και τον οδήγησαν σε μία μικρή τουαλέτα που υπάρχει εκεί. Αφού έλεγξαν ότι δεν έχει μαζί του κινητό, τον κλείδωσαν εκεί, με κλειστό το φως.

Στη συνέχεια, έχοντας μαζί τους ένα λοστό προσπάθησαν να ανοίξουν μία από τις πόρτες των γραφείων, ενώ μετά άνοιξαν και μία δεύτερη πόρτα όπου υπήρχε το χρηματοκιβώτιο. Ένα μεγάλο ερωτηματικό είναι ότι οι δράστες ήξεραν που είναι το χρηματοκιβώτιο, χωρίς να ρωτήσουν τον υπάλληλο.

Κατόπιν, ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο που ήταν βιδωμένο στον τοίχο και το πήραν στα χέρια, για να φύγουν. Το παράξενο είναι ότι δεν τους είδε κανείς και πιθανότατα να μπήκαν και να βγήκαν από το υπόγειο του ΚΤΕΛ.

Επίσης, ένα άλλο στοιχείο που δείχνει ότι ήταν καλά «διαβασμένοι» είναι ότι είχαν πειράξει κάποιες κάμερες στην είσοδο του ΚΤΕΛ, για να μην πιάσει τα πρόσωπά τους.

Βέβαια, εντός του κτιρίου υπήρχαν κι άλλες κάμερες, όπως και στο κτίριο της εφορίας που «έπιασαν» τους δράστες και φυσικά το υλικό είναι στα χέρια της Ασφάλειας.

«Οι δύο δράστες μιλούσαν χαμηλόφωνα και με βραχνή φωνή» είπε στο «Καλημέρα Αρκαδία» ο υπάλληλος που πέρασε από αυτή τη δοκιμασία, μην μπορώντας να καταλάβει αν πρόκειται για Έλληνες ή ξένους δράστες.

Τον υπάλληλο τον βρήκε ο διευθύνων σύμβουλος του ΚΤΕΛ,περίπου 20 λεπτά μετά και του άνοιξε να βγει από την τουαλέτα. Να σημειωθεί ότι τα χρήματα ήταν για τη μισθοδοσία των υπαλλήλων και για πληρωμές σε ασφαλιστικά ταμεία.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι «βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε χθες (11.12.2016) το πρωί, στα γραφεία μεταφορικής επιχείρησης (ΚΤΕΛ), στην Τρίπολη Αρκαδίας, όταν άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλων, ακινητοποίησαν υπάλληλο της ανωτέρω επιχείρησης και αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο με χρήματα, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.»

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ