Κοινωνία

Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. για απαγόρευση πορειών στην επίσκεψη Ομπάμα: «Πού είναι όλοι αυτοί οι γενναίοι αριστεροί πολεμιστές;»

Με μια ανάρτηση του ένας εν αποστρατεία στρατηγός της ΕΛΑΣ, ο Κωνσταντίνος Μιχαιρίνας, σχολιάζει την ανακοίνωση της απαγόρευσης συναθροίσεων και πορειών στη διάρκεια της επίσκεψης του απερχόμενου Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα.

Ο Κωνσταντίνος Μιχαιρίνας ήταν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής που αμέσως μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησης, της πρώτης του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε εντολή να φύγουν τα κιγκλιδώματα από τη Βουλή μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Όπως έγραψε λοιπόν στον λογαριασμό του στο Facebook:«Πως αλλάζουν τα πράγματα. Διαβάζω ανακοινώσεις για απαγόρευση πορειών και συναθροίσεων το προσεχές διήμερο και με πιάνουν τα κλάματα. Που είναι όλοι αυτοί οι γενναίοι αριστεροί πολεμιστές, τι έγιναν χάθηκαν; Όχι μεταλλάχθηκαν, έγιναν κυβέρνηση τώρα και γνωρίζουν ότι χωρίς Αστυνομία ούτε βήμα. Πρώτη φορά αριστερά. Ας κάνει διαφορετικά. Δημαγωγοί!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ