Κοινωνία

ΗΠΑ: Αστυνομικός κλωτσάει στο κεφάλι ύποπτο που δεν έχει προβάλει καμία αντίσταση (βίντεο)


Ένα βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου συγκλονίζει και δείχνει με τον πλέον ωμό τρόπο την αστυνομική βία που υφίσταντο τέσσερις ύποπτοι για ληστεία. Το περιστατικό συνέβη στην Πενσυλβάνια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Πιο συγκεκριμένα όπως φαίνεται και στο βίντεο. Περιπολικό κάνει σήμα στο ύποπτο αυτοκίνητο για να σταματήσει. Αμέσως ο οδηγός του σταματάει και χωρίς και βγαίνει από το όχημα.

Δευτερόλεπτα μετά άλλα δύο άτομα βγαίνουν από το αυτοκίνητο και αμέσως ξαπλώνουν στο πεζοδρόμιο. Ο οδηγός με τα χέρια ψηλά και χωρίς να προβάλει κάποια αντίσταση ετοιμάζεται να ξαπλώσει όταν ένας αστυνομικός έρχεται με φόρα και του ρίχνει κλωτσιά στο κεφάλι.

Στη συνέχεια επτά αστυνομικοί αρχίζουν να φωνάζουν και να ακινητοποιούν με βία και τους υπόλοιπους υπόπτους περνώντας τους χειροπέδες. Ένας άλλος αστυνομικός βγάζει δια της βίας από το όχημα άλλο ένα άτομο.

Το περιστατικό συνέβη στις 30 Μαΐου του 2015 και ο άνδρας που δέχτηκε την κλωτσιά στο κεφάλι υπέβαλε μήνυση στον αστυνομικό στον οποίο δεν επιβλήθηκε καμία ποινή. Μάλιστα το θύμα σύμφωνα με την μήνυσή του νοσηλεύτηκε τρεις μέρες στο νοσοκομείο με διάσειση.

Ο συλληφθείς καταδικάστηκε στο μεταξύ σε 10 χρόνια φυλάκιση για ληστεία σε κλαμπ αλλά και γιατί απείλησε με όπλο τον ταμία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοβαρές ζημιές υπέστη το Ρωσικό σκάφος "Yamal" στην Κριμαία- Απομακρύνεται η πιθανότητα Ρωσικής αποβατικής ενέργειας στην Οδησσό

Η Κριμαία δεν είναι ασφαλής για τον Ρωσικό στόλο, ο οποίος αναγκαστικά έχει μετακινηθεί κατά κύριο λόγο ανατολικότερα...