Στρατός Ξηράς

Επιχειρησιακή εκπαίδευση της 98 ΑΔΤΕ υπό το βλέμμα του Α/ΓΕΣ Αντιστρατήγου Κωστίδη

Στις 13 και 14 Φεβρουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε επιχειρησιακή εκπαίδευση των Μονάδων της 98 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (98 ΑΔΤΕ) «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ», κατά την οποία εξετάστηκε σημαντικός αριθμός αντικειμένων, όπως ασκήσεις ετοιμότητας και συναγερμού, έλεγχος λειτουργικότητας των μέσων και ενεργοποίηση οπλικών συστημάτων.

Τις δραστηριότητες του Σχηματισμού παρακολούθησε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Περιοχή Ευθύνης της 98 ΑΔΤΕ, διαπιστώνοντας το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, ετοιμότητας και ηθικού του προσωπικού.

Επιπρόσθετα, επισκέφθηκε Μονάδες, στρατιωτικές εγκαταστάσεις και τα Επιτηρητικά Φυλάκια (ΕΦ) «ΜΗΘΥΜΝΑΣ», «ΠΡΟΒΟΣΚΙΔΑΣ» και «ΚΟΥΤΣΟΥΚΙΔΗ». Ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού, απευθυνόμενος στο προσωπικό του Σχηματισμού, επισήμανε ότι απαιτείται γνώση της ειδικότητας και της αποστολής από κάθε κλιμάκιο Διοίκησης, η οποία θα πρέπει να ασκείται δια του παραδείγματος. Tέλος, συνεχάρη το προσωπικό για το έργο το οποίο επιτελεί.

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...