Στρατός Ξηράς

Ελληνικά DRONE της SAS Technology εξοπλισμένα με ρουκέτες 2.75 που έχουν και τα ελικόπτερα Απάτσι- Τι ετοιμάζουν πυρετωδώς οι Τούρκοι

Ήρθε η ώρα για να δούμε ελληνικής κατασκευής DRONE εξοπλισμένα με ρουκέτες 2.75 που έχουν και τα ελικόπτερα Απάτσι, να εξοπλίσουν το ελληνικό οπλοστάσιο σε απάντηση των καθημερινών απειλών του καθεστώτος Ερντογάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τον διευθυντή της εταιρείας SAS Technology, τον μήνα που διανύουμε ετοιμάζονται βολές με τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα της εταιρείας αντιαρματικών πυραύλων .

Συγκεκριμένα μιλώντας ο ίδιος σε εκπομπή του SKAI “οι Δεκατιανοί” οι Γιάννης Πιτταράς και Γιώργος Γρηγοριάδης, αποκάλυψε "ότι η εταιρεία του συνεργάζεται στενά με τον αμυντικό κολοσσό THALES, και τον μήνα Δεκέμβριο θα γίνουν δοκιμαστικές βολές από μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα της εταιρίας του, με πυραύλους 2.75 που διαθέτουν τα Apache της ελληνικής αεροπορίας στρατού".

Αυτό σημαίνει με απλό τρόπο, ότι θα υπάρχει ελληνική εταιρεία με μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (η οποία ήδη συνεργάζεται με το υπουργείο άμυνας), τα οποία θα είναι σε θέση να εκτοξεύουν αντιαρματικούς πυραύλους, θέτοντας έτσι στο κλισιοσκόπιο, τα τουρκικά άρματα μάχης.      

Ο ίδιος τόνισε ότι “δουλεύουμε κάποια συμβόλαια με το εξωτερικό ενώ η πυροσβεστική έχει παραλάβει δύο μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα για την παρακολούθηση των πυρκαγιών. Στο τέλος μίλησε και για το ελληνικό drone ΤΑΛΟΣ, τονίζοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί αντιγραφή κανενός αντίστοιχου τουρκικού, όπως ανέφερε και ο τουρκικός τύπος".

Ενώ στο τέλος ανέφερε προς την σημερινή ελληνική κυβέρνηση την πρόταση “ να δοθεί μεγαλύτερη σημασία στα ελληνικά μυαλά και εταιρείες καθώς αξίζει ο κόπος να χρηματοδοτηθούν, ώστε να παράγουν πραγματικά ελληνικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα που θα καταπλήξουν και την Τουρκία”.    

Η τουρκική αμυντική βιομηχανία ετοιμάζει Τρία drone για κάθε  επανδρωμένο μαχητικό αεροσκάφος

Το πόσο κρίσιμα και καλά νέα ήταν αυτά σχετικά με τα ελληνικής κατασκευής DRONE, μας το δείχνει πληροφορία τουρκικής ιστοσελίδας σε κοινωνικό δίκτυο, που αναφέρει ότι η τουρκική αμυντική βιομηχανία ετοιμάζει Τρία drone για κάθε  επανδρωμένο μαχητικό αεροσκάφος.

Η πληροφορία αυτή χρήζει σαφώς διερεύνησης, αλλά τονίζουμε ότι είναι βαθιά μέσα στις επιδιώξεις της Τουρκίας στον τομέα των εξοπλισμένων μη επανδρωμένων εναερίων οχημάτων.   

Η Τουρκία έχει αναγάγει την παραγωγή και μελλοντικά την χρήση των μη επανδρωμένων εναερίων οχημάτων σε κρίσιμο ζήτημα του πολεμικού δόγματος της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας.

Σε οποιαδήποτε κρίση ή πολεμική αναμέτρηση η Άγκυρα έχει σχεδιάσει την μαζική χρήση drones, που θα δράσουν σε διάφορα υψόμετρα, με στόχο τον κορεσμό και την εξουδετέρωση της ελληνικής αεράμυνας και των ελληνικών αεροδιαδρόμων, κυρίως στα νησιά μας.

Στόχος των Τούρκων επιτελών είναι ( σε κάθε σενάριο) η εξουδετέρωση των δυνατοτήτων της πανίσχυρης ελληνικής πολεμικής αεροπορίας, ειδικά με την παραλαβή των RAFALE, ώστε αυτά να μην δύνανται να χρησιμοποιήσουν ως βάσεις τους προκεχωρημένα αεροδρόμια, ενώ κύριο μέλημα είναι και η εξουδετέρωση των ραντάρ μας και των συστημάτων αντιαεροπορικής άμυνας.

Όπως βλέπουμε ξεκάθαρα στην Ουκρανία, ο πόλεμος μεταξύ Ρώσων και Ουκρανών έχει μετατραπεί σε μια σύγκρουση με μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα και βαλλιστικούς πυραύλους.

Αυτό ακριβώς θα είναι και το διακύβευμα σε οποιαδήποτε πολεμική κρίση στο Αιγαίο, με τους Τούρκους να έχουν μετακινήσεις εκατοντάδες DRONES και δεκάδες κινητά συστήματα βαλλιστικών πυραύλων BORA-TAYFUN για να κτυπήσουν τα νησιά μας.

Η προσπάθεια δημιουργίας ελληνικής κατασκευής εξοπλισμένων με αντιαρματικούς πυραύλους drones, θα ήταν μια πολύ καλή λύση για την χώρα μας, την στιγμή που βλέπουμε όλα αυτά τα δόλια σχέδια από την πλευρά των Τούρκων, που αναμένουν πιθανόν την κατάλληλη στιγμή για να κτυπήσουν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ