Στρατός Ξηράς

Περιοδεία Στρατηγού Φλώρου σε μονάδες Ειδικών Επιχειρήσεων! Από το Μεγάλο Πεύκο στην 31 ΜΕΕΔ (Εικόνες)

Περιοδεία σε κρίσιμες μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποίησε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, στέλνοντας μηνύματα ετοιμότητας και μαχητικότητας.

Ο Στρατηγός Φλώρος επισκέφτηκε την Έδρα των Επίλεκτων των Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων, το Μεγάλο Πεύκο, «εκεί που σφυρηλατείται η Αιχμή του Δόρατος των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων», όπως λέει ο ίδιος.

Επιπλέον επισκέφτηκε τη Μονάδα Αεροπορικών Ειδικών Επιχειρήσεων (ΜΑΕΕ) στην Πάχη Μεγάρων, «στον βραχίονα των Αερομεταφορών, Αεροδιακομιδών & Αεροπυρόσβεσης του Στρατού Ξηράς, στο «αεροπορικό μακρύ χέρι» των Ειδικών Επιχειρήσεων!».

Μεταξύ των στάσεών του σε κρίσιμες στρατιωτικές υποδομές ήταν και η Αεροπορική Βάση Ελευσίνας όπου βρίσκονται η 31 ΜΕΕΔ, το ΤΕΝΕΦ και η ΛΕΑΚ, μονάδες Ειδικών Δυνάμεων με αποστολή την έρευνα-Διάσωση Μάχης, τη συσκευασία & ρίψη υλικών-εφοδίων από μεταγωγικά Α/Φ & Ε/Π και τη συσκευασία αλεξιπτώτων προσωπικού, αλλά και την 112 Πτέρυγα Μάχης.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Δεν του γλίτωσε ούτε ο βασιλιάς Αιγέας! Τούρκος συγγραφέας προαναγγέλλει την πρώτη φάση του σχεδίου υπαγωγής των νησιών μας στην τουρκική επικράτεια

“Βρώμικα” παιχνίδια με την ιστορία του Αιγαίου παίζουν οι Τούρκοι και ως γνωστόν η ιστορία εκδικείται