Στρατός Ξηράς

Βοηθάμε την Πατρίδα! Δωρεά Ξανθιωτών αποστράτων για τη οχύρωση του Έβρου

Με δωρεές από Ξανθιώτες απόστρατους αξιωματικούς συνεχίζονται οι εργασίες επέκτασης του φράχτη στον Έβρο Το παράρτημα Ξάνθης Απόστρατων Αξιωματικών Ελλάδας (ΕΑΑΣ), ευχαρίστησε τους φορείς και οργανώσεις για την στήριξη τους στην καμπάνια βοήθειας “Βοηθάμε την πατρίδα” που άρχισε με σκοπό την στήριξη των εργασιών που γίνονται στον φράχτη στην συνοριακή περιοχή του Έβρου. Αναφέρεται πως βοήθεια στην καμπάνια διασφαλίστηκε τόσο από Έλληνες που ζούνε μέσα στο εσωτερικό, όσο και από άλλους της διασποράς που ζουν εκτός της χώρας.

Xάρη στα υλικά που αγοράστηκαν με την βοήθεια που συγκεντρώθηκε, συνεχίζονται αδιάκοπα οι εργασίες του Δ’ ΣΣ για την επέκταση του φράχτη κατά μήκος των συνόρων. Στόχος είναι όλη η συνοριακή περιοχή να καταστεί αδιαπέραστη.

“Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, ευχαριστούν θερμά τους Φορείς, Συλλόγους και μεμονωμένα άτομα, μέλη και άλλους από όλη την Ελλάδα, καθώς και Ομογενείς από το Εξωτερικό (Τορόντο Καναδά), που ανταποκρίθηκαν στην 2η έκκλησή μας (της 26/3/2020) και ενίσχυσαν οικονομικά με μετρητά ή κατάθεση σε Τραπ. λογαριασμούς, για την προμήθεια αναγκαίων προστατευτικών δομικών και άλλων στοιχείων για το ‘’φράκτη’’ στις ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ , αλλά και κατά μήκος του Έβρου- Β ́ΦΑΣΗ .

Η πρωτοβουλία ήταν και είναι επικουρική & συντονισμένη στο σχεδιασμό του Δ’Σ. Στρατού, είναι δε πέρα και πάνω από Πολιτικά Κόμματα και εκπηγάζει από την αυθόρμητη διάθεση ΟΛΩΝ των Ελλήνων, πλην ελαχίστων που διαφωνούν για δικούς τους λόγους ή και σκοπιμότητες, να βοηθήσουν την Πατρίδα, προσφέροντας από το υστέρημα τους, για τη θωράκιση σε όλο το μήκος του Έβρου από την κατευθυνόμενη από την Τουρκία σε βάρος της Χώρας μας επιχείρηση: «Μαζικής – βίαιης και παράνομης εισβολής λαθρομεταναστών», η οποία, χάρις τη σύμπνοια και τη συντονισμένη δράση όλων των υπεύθυνων φορέων ακόμη και των κατοίκων του Έβρου, απέτυχε στις ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ παταγωδώς!!!!!

Οι ευγενικές προσφορές όλων, συνετέλεσαν ώστε να συγκεντρωθεί και στη Β’ Φάση ποσό που επέτρεψε την προμήθεια μέρους των υλικών τα οποία ήδη τοποθετήθηκαν στον Έβρο (ή συνεχίζουν να τοποθετούνται), από την αρμόδια Στρ. Υπηρεσία του Δ’Σ. Στρατού. Ευχαριστούμε επίσης όσους Φορείς, Ιδρύματα και Συνδέσμους/Συλλόγους και Επιχειρήσεις, από την Ξάνθη και άλλες Πόλεις, ανταποκρίθηκαν και κατέθεσαν ‘’απευθείας’’ τη βοήθειά τους, στους προμηθευτές, όπως τους υποδείχτηκε από τον αρμόδιο του Δ’Σ. Στρατού. Ευχαριστούμε τέλος όλους τους Έλληνες, για τη σύμπνοια που επέδειξαν και τη διάθεση για προσφορά στον Εθνικό Αγώνα της Πατρίδας μας, όπως και τα πάσης φύσεως ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ, στην Ξάνθη και το Πανελλήνιο, που πρόβαλαν την έκκλησή μας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος 0

''Πνίγεται'' η Χερσώνα! Τεράστιες καταστροφές από την έκρηξη στο υδροηλεκτρικό φράγμα- Δρόμοι γέμισαν νερά, ποτάμια κινούνται προς τα... πίσω! (Εικόνες-Βίντεο) (upd)

«Ουκρανικά πλήγματα χτύπησαν το φράγμα» λέει η Μόσχα – Συμβούλιο Ασφάλειας συγκαλεί ο Ζελένσκι