Στρατός Ξηράς
Ενημερώθηκε στις:

Α/ΓΕΣ Χ. Λαλούσης: Παραδίδει και πάει στην πρώτη γραμμή του Έβρου

Παραδίδει σήμερα τα ηνία της Διοίκησης του Δ’ΣΣ, στον Αντιστράτηγο Άγγελο Ιλαρίδη και μεταβαίνει στην πρώτη γραμμή του Έβρου.

Ο λόγος για τον Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, ο οποίος για μία ακόμη φορά θα βρεθεί δίπλα στα στελέχη του Στρατού Ξηράς στα σύνορα του Έβρου, που εδώ και 20 ημέρες, μάχονται ενάντια στους λαθροεισβολείς από την πλευρά της Τουρκίας.

Ο Αντιστράτηγος Λαλούσης, άριστος γνώστης του Έβρου και της Θράκης, – διετέλεσε Μέραρχος στο Διδυμότειχο και Σωματάρχης στην Ξάνθη -, θα μεταβεί στο σημείο ”0” και θα συνομιλήσει με στελέχη και οπλίτες, ενώ θα διανυκτερεύσει όπως και πριν 15 περίπου μέρες στο ποτάμι.

Μάλιστα όπως μαθαίνουμε από το kranosgr, και τον Ηλία Προύφα, θα ζητήσει να ενημερωθεί για τα μέτρα που έχουν ληφθεί από το Δ’ΣΣ, για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

SAT SAS
Ελληνοτουρκικά 0

Πολεμικές "ορέξεις" από την Τουρκία: Κομάντος SAT-SAS "σημαδεύουν" λιμάνια του Αιγαίου - Σε ετοιμότητα το αιγυπτιακό ΠΝ στην Α. Μεσόγειο

Ολοταχώς για πρόκληση θερμού επεισοδίου από την Άγκυρα σε Αιγαίο-Α. Μεσόγειο - Νέες υπερπτήσεις Τούρκων πάνω από Ρω και...