Στρατός Ξηράς

"Εδώ είμαι πάλι!": Το συγκλονιστικό μήνυμα του Α/ΓΕΣ στους Τούρκους - Μπαράζ επισκέψεων σε φυλάκια & μονάδες νησιών του Αιγαίου

Ηχηρό μήνυμα προς τους Τούρκους στέλνει και πάλι ο Α/ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, δείχνοντας πως παρά την πληθώρα προκλήσεων και τις τακτικές παρενοχλήσεις από τους Τούρκους των ελικοπτέρων που τον μεταφέρουν, είναι εκεί και όπως το σύνολο των Ενόπλων Δυνάμεων, είναι έτοιμος να υπερασπιστεί την πατρίδα μας.

Ένα εικοσιτετράωρο μετά το μήνυμα του Α/ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Γεώργιου Καμπά, προς τους Τούρκους από την Κάλυμνο, ο οποίος ευθέως τους αποκάλεσε θρασύδειλους, που φοβούνται την παραλλαγή και οι οποίοι όσο και να τον κυνηγούν, θα τον βρίσκουν μπροστά τους, επανέρχεται δυναμικότερα.

Άκρως επιχειρησιακός και χωρίς να υπολογίζει τις απειλές των Τούρκων, οι οποίοι έχουν ως προσφιλή τους τακτική, να παρενοχλούν το ελικόπτερο που τον μεταφέρει, μετέβη νωρίς το πρωί στην ακριτική Χίο, για την τελετή παραλαβής σκαφών τύπου Zodiac.

Εκτός της τελετής όπως αναφέρει το kranosgr, θα κάνει και ένα πέρασμα ξανά από φυλάκια και μονάδες του Νησιού, στέλνοντας στους απέναντι το μήνυμα, ότι ''Εδώ είμαι πάλι!''

Όπως ανέφερε το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ χθες, το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Ιουνίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, πραγματοποίησε ολιγόωρη επίσκεψη στην Κάλυμνο και συγκεκριμένα στην έδρα του 5/42 ΣΕ όπου ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητες, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις και έδωσε κατευθύνσεις στο προσωπικό.

Εκεί ο Α/ΓΕΣ προχώρησε σε μια αποκάλυψη που δεν είναι γνωστή.

"Έχω ακούσει τα καλύτερα για εσάς, οπότε θεώρησα ότι πρέπει να έρθω να προσκυνήσω κι εγώ γιατί πραγματικά όλα αυτά τα νησιά εδώ, η Ορθοδοξία μαζί με τον Στρατό και με τον κόσμο βεβαίως, με τους Έλληνες πολίτες που ζουν εδώ, είναι αυτοί οι οποίοι κρατάμε αυτά τα νησιά καθαρά και ελεύθερα, απέναντι σε μια λαίλαπα η οποία πρέπει κάθε μέρα να την πολεμάμε.

Και σήμερα που ήμουν εδώ, και σήμερα ακόμα με κυνηγούσαν. Δεν πειράζει. Παρόλα αυτά εγώ ήμουν εκεί μπροστά και θα ξαναέρθω.

Την παραλλαγή φοβάται γι αυτό η στολή παραλλαγής πρέπει να είναι παντού μπροστά. Να την βλέπουν και να κάνουν πίσω γιατί είναι θρασύδειλοι".

Αυτές τις "βόμβες" πέταξε χθες ο Α/ΓΕΣ αποκαλύπτοντας τη δειλία και την ανούσια προκλητικότητα των Τούρκων, έτοιμος να στείλει το ίδιο μήνυμα σήμερα, αλλά και κάθε μέρα. Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας είναι εδώ, είναι δυνατές και είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν κάθε τουρκική πρόκληση!

Δείτε φωτογραφίες:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ